Το έκαναν στέκι τους οι απανταχού Πειραιώτες- και όχι μόνο. Εσύ; Ακόμα αντιστέκεσαι;

Στον αριθμό 8, της οδού Δραγάτση, βρίσκεται ένας χώρος επιτομή της κομψότητας και του αριστοκρατικού γούστου. Ένας all time classic και σταθερός στις αξίες, χώρος, εμπνευσμένος από παλαιότερες δεκαετίες με vintage αισθητική. Ναι, μιλάμε για το γνωστό σε όλους πλέον, meeting point με τον πεζόδρομο που συναντήθηκες απόγευμα με φίλους, για ένα χαλαρό φαγητό και κατέληξες να γελάς και να πίνεις cocktail μέχρι το αργά το βράδυ! Παραδέξου το! Το Darling σε κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πέρασες το κατώφλι του. Ας μη γελιόμαστε, οι άνθρωποι εκεί, έχουν κάνει σοβαρή δουλειά.

Από τις 9 το πρωί, στο Darling θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνατε, για τις εξόδους σας. Σε έναν πέραν του δέοντος, comfort χώρο – οι δερμάτινοι καναπέδες στη σάλα αποτελούν highlight- , με value for money φαγητό, με ολόφρεσκες πρώτες ύλες – ότι και αν παραγγείλεις φτιάχνετε επί τόπου εκείνη τη στιγμή -,με τεράστια ποικιλία σε ετικέτες κρασιών αλλά και ποτού γενικότερα – στο Darling θα βρείτε μερικές από τις πιο σπάνιες ετικέτες σε ρούμι που έχετε συναντήσει έως σήμερα-, θα γίνει σίγουρα το στέκι σας. Για φαγητό με φίλους, lunch break, επαγγελματικό γεύμα – καθημερινά θα δεις δίπλα σου να γευματίζουν στελέχη δικηγορικών και ναυτιλιακών εταιριών- πάρτι γενεθλίων, ποτό με φίλους, date nights, αλλά και ξεφαντώματα ως το πρωί με παλιά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια!

Στο μενού θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο Σεφ, Σάββας Κωνσταντινίδης, από το οποίο εμείς ξεχωρίσαμε τους λουκουμάδες με μαρμελάδα τομάτας και γέμιση τυριού, τη σαλάτα chickpear, το ζουμερό Rib-eye, την πιο έντιμη χοιρινή tomahok που έχουμε δοκιμάσει, και τη φωλιά σοκολάτας! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε παρά να το συνοδεύσουμε με εξαιρετικά ποτά από την λίστα του mixologist , Θεολόγου Κόλλια. Highlight της λίστας, το Boogie- Boogie, το οποίο μάλιστα σερβίρεται σε ποτήρι με σχήμα και χρώμα, ανανά!

Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγάτση 8, Πειραιάς. Τ: 2104101410 FB: Darling – The Bar Instagram: darlingthebar

www.thedarlingbar.gr