To Γεύσεις Ελλάδος Θησαυροί είναι το γέννημα μιας μεγάλης αγάπης. Αυτής για τα νόστιμα ελληνικά προϊόντα διατροφής, φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Θα μπορούσε κανείς να πει με σιγουριά άρα, πως είναι το the place to be για όλους όσους αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να του προσφέρουν πάντα το καλύτερο γευστικά!
σε γεύση μα και αρώματα! Αν ανήκετε λοιπόν, και εσείς σε αυτή κατηγορία, που αγαπάτε τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα αλλά και τις gourmet πινελιές, το Γεύσεις Ελλάδος θησαυροί θα γίνει το νέο σας στέκι πριν από κάθε μαγείρεμα! Ένας γουστόζικος χώρος που με μία και μόνο επίσκεψή σας θα σας κερδίσει, αφού δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!

Παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς- και επιλεγμένες ετικέτες από το εξωτερικό-,όλα διαλεγμένα από την ιδιοκτήτρια Νόρα, φαγητά κι εδέσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ενημερωμένος πάγκος τυριών-αλλαντικών όπως κρητικό απάκι, σύγκλινο Μάνης, τυριά Τραχειάς και Ζακύνθου, παραδοσιακό μπακλαβά Κύμης αλλά και το εξαιρετικό και πολύ προσιτό δικό τους κρασί -house wine- από την Νεμέα που διατίθεται σε 4 ποικιλίες: Αγιωργίτικο, Αγιωργίτικο ροζέ, Chardonnay και Μοσχάτο-Μοσχοφίλερο κατακλύζουν τα ράφια των μόλις λίγων τετραγωνικών του. Προϊόντα μεσογειακής διατροφής, ελληνικές τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακά τυροκομικά και αλλαντικά είναι μόνο μερικά από όσα μπορείτε να βρείτε εκεί, πάντα σε προσιτές τιμές, γιατί η φιλοσοφία της Νόρας είναι πως η διατροφή είναι τρόπος επιλογής στον οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι! Έχει φροντίσει, επίσης, να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων «ειδικών διατροφικών συνηθειών ή απαιτήσεων».


Υψηλάντου 140, Πειραιάς. Τ: 2104176282 F/B: ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί