Ευχάριστα νέα, με τα εγκαίνια της νέας λεωφορειακής γραμμής που συνδέει τα απογεύματα το Κερατσίνι με τη Δραπετσώνα. Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου Δραπετσώνας, υλοποίησε έτσι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του εμπορικού κόσμου.

Το δημοτικό δρομολόγιο είναι δωρεάν και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Η διαδρομή που πραγματοποιεί το αστικό λεωφορείο του Δήμου είναι κυκλική και ξεκινάει από τη Διονυσίου Αεροπαγίτου και συνεχίζει στις οδούς: Π. Φύσσα- Σαλαμίνος- Σμύρνης- Βενιζέλου- Πλάτωνος- 25η Μερτίου- Εθν. Αντιστάσεως (Κανελλοπούλου)- Αγ. Δημητρίου- Αναπαύσεως- 25η Μαρτίου- Κων/πόλεως- Δημοκρατίας- Υπαπαντής- Χορμοβίτου- Παπαναστασίου- Θράκης- Κων/ πόλεως- Σαλαμίνος- Π. Φύσσα.

Με τη νέα γραμμή διευκολύνεται, επιπλέον, η μετακίνηση των πολιτών προς την τοπική αγορά. Παράλληλα, με τη συνολική αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη διαμόρφωση συνθηκών ανεμπόδιστης διακίνησης και μεταφοράς μέσα στη πόλη. Επίσης, στοχεύει στη ρύθμιση της χρήσης των δρόμων, με τρόπο ώστε να κινούνται αρμονικά, τα οχήματα, τα δημόσια μέσα μεταφοράς και οι πεζοί.