Όταν μιλάμε για σωστή διασκέδαση και ειδικά στον Πειραιά ξέρουμε σίγουρα ότι μιλάμε για κρασάκι, μεζέ και κουβέντα! Πολλά τα μαγαζιά να επιλέξεις, λίγα όμως εκείνα που θα σε ενθουσιάσουν πραγματικά! Ένα από αυτά είναι το «Καφενείον 143» στο γραφικό και πολυαγαπημένο Πασαλιμάνι. Στην πολυσύχναστη οδό Λουκά Ράλλη, το ξεχωριστό μουσικό καφενείο, που κλείνει ένα μόλις χρόνο τον Απρίλιο, θα σε κάνει να το αγαπήσεις με το παρεΐστικο κλίμα του.

Βέβαιη επιλογή για την παρέα που θέλει να απολαύσει το κρασί, το ρακόμελο ή την κρητική ρακή αλλά και να δοκιμάσει μερακλίδικους μεζέδες με τα περιπαικτικά ονόματα. Αναμφισβήτητο είναι ότι «η μαούνα» ή «η Λούλου», που δεν είναι παρά χορταστικές ποικιλίες, θα συνοδέψουν τέλεια ότι και αν πίνει η παρέα σας.
Το κέφι κορυφώνεται με κομμάτια από την λαϊκή, έντεχνη αλλά και την παλιά ελληνική μουσική σκηνή για όλα τα γούστα, ενώ επιλεγμένες παρασκευές κρατάει παρέα στο κοινό ζωντανή μουσική με πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα.

Το «Καφενείον 143» ανοίγει τις πόρτες του από τις 12 το μεσημέρι, που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με τις συχνές προσφορές που υπάρχουν στον κατάλογο. Αλλά και μέχρι αργά το βράδυ με τη ζέστη του ατμόσφαιρα για να πιείτε το οινόμελο σας και να διασκεδάσετε άνευ ορίων με την παρέα σας στην καρδιά του πασαλιμανιού.

Λουκά Ράλλη 143, Πασαλιμάνι, Πειραιάς.

T: 2104126468 Mob: 6906594133

FB: Καφενειον 143 Instagram: Kafeneion 143