Στην καρδία του Πειραιά, μετακόμισε το ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί! Σε έναν ανανεωμένο ολόσφρεσκο χώρο βρίσκεται ο ναός ενός bon viveur που σέβεται τον εαυτό του και τις γαστρονομικές πεποιθήσεις του! Αν ανήκετε λοιπόν και εσείς στην κατηγορία που στην κουζίνα σας βρίσκονται σε περίοπτη θέση τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα αλλά και gourmet πινελιές, το Γεύσεις Ελλάδος Θησαυροί θα αποτελέσει για εσάς τον θησαυρό των προϊόντων πριν από κάθε σας μαγείρεμα! Το μόνο που σας υπογράφουμε, είναι πως θα μπείτε σε deli-μα καθώς δεν θα ξέρετε τι να προτοδιαλέξετε για το επόμενο μαγείρεμα σας!

Παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς -και επιλεγμένες ετικέτες από το εξωτερικό-, όλα διαλεγμένα από την ιδιοκτήτρια Νόρα, φαγητά κι εδέσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ενημερωμένος πάγκος τυριών, αλλαντικών όπως κρητικό απάκι, σύγκλινο Μάνης, τυριά Τραχείας και Ζακύνθου, παραδοσιακό μπακλαβά Κύμης αλλά και το εξαιρετικό και πολύ προσιτό δικός τους κρασί -house wine- από την Νεμέα που διατίθεται σε 4 ποικιλίες: Αγιωργίτικο ροζέ, Chardonnay και Μοσχάτο Μοσχοφίλερο κατακλύζουν τα ράφια των μόλις λίγων τετραγωνικών του.

Προϊόντα μεσογειακής διατροφής, ελληνικές τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακά τυροκομικά και αλλαντικά είναι μόνο μερικά από τα “λάφυρα”που μπορεί να “κλέψει” όποιος αναζητά σπάνιες και ιδιαίτερες γεύσεις πάντα σε προσιτές τιμές, γιατί η φιλοσοφία της Νόρας είναι πως η διατροφή είναι τρόπος επιλογής στον οποίο πρέπει να έχουμε πρόσβαση όλοι!

Έχει φροντίσει, επίσης, να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων “ειδικών διατροφικών συνηθειών ή απαιτήσεων”.

Υψηλάντου 140, Πειραιάς. Τ:2104176282 

Facebook: ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί