Στη Δερμογνωσία θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την υγεία και την ισορροπία του σώματός σας, που διαμορφώνεται πάντα με βάση τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες (“tailor made protocols”) και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Ό,τι και αν είναι αυτό που σας απασχολεί, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση δέρματος, ανομοιόμορφη κατανομή κιλών και μπορείτε να το συζητήσετε με την εξειδικευμένη στα αισθητικά προβλήματα σώματος, και Σκλημποσίου Κωνσταντίνα, προκειμένου να διαμορφώσει το κατάλληλο πρωτόκολλο για το δικό σας σωματότυπο.

Τι σημαίνει για τη Δερμογνωσία η λιπογλυπτική LPG Endermologie;

Η θεραπεία Endermologie® μέσω του συστήματος LIPO M6 (πατέντα του Γαλλικού οίκου LPG SYSTEMS), αποτελεί την πρωτοπόρο θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και της γλυπτικής σώματος. Πρόκειται για ένα επαναστατικό ιατρικό σύστημα, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος διεγείροντας το δερματικό ιστό. Η μηχανική δράση μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό.

Η θεραπεία Endermologie® και το σύστημα LIPO M6, διαθέτουν έγκριση από τον αυστηρότερο οργανισμό F.D.A. Αμερικής, ενώ με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, έχει καθιερωθεί σε 100 χώρες διεθνώς και δικαίως κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Παράλληλα με την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ωστόσο, επιτυγχάνεται ανόρθωση γλουτών, ανασχηματισμός μέσης, σμίλευση του τοπικού πάχους, λείανση δέρματος. Και φυσικά δε σημαίνει πως για το κάθε πρόβλημα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικό τύπο θεραπείας! Την απάντηση θα τη βρείτε στη Δερμογνωσία, και ονομάζεται LPG Endermologie και LPG Lipomassage, ως πιστοποιημένο κέντρο αποτελεσματικών εφαρμογών LPG.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για μία εξατομικευμένη ενημέρωση…

Τσαμαδού 43 Πειραιάς Τ: 2104172334 Fb: Dermognosia Cosmetology clinic Instagram: Dermognosia

www.dermognosia.com