Η σχολή μανικιούρ – πεντικιούρ, κομμωτικής, αισθητικής & μακιγιάζ MIKA’S ACADEMY στον Κορυδαλλό, παρέχει στους σπουδαστές της την απαιτούμενη εκπαίδευση για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση στο αντικείμενο των σπουδών τους. Πάνω από όλα, όμως, η σχολή εγγυάται σε όλους επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, την οποία τους εξασφαλίζει με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος.

Στον χώρο της σχολής στον Κορυδαλλό διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης αισθητικής άκρων, προσώπου και σώματος, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαιρετικά έμπειρους εκπαιδευτές. Τα τμήματά, εκτός από την αισθητική, αφορούν σε εκμάθηση περιποίησης άνω και κάτω άκρων (μανικιούρ – πεντικιούρ), κομμωτικής τέχνης και επαγγελματικού μακιγιάζ.

Πιο αναλυτικά, τα μαθήματα της σχολής μας στον Κορυδαλλό περιλαμβάνουν γνώσεις για εξειδίκευση στα παρακάτω:

  • Μανικιούρ-Πεντικιούρ ­Τεχνητά Νύχια ­Gel και Ακρυλικό ­Αισθητική προσώπου και σώματος ­Tattoo
  • Κομμωτική ­Makeup artist ­Extension ­Μόνιμο μακιγιάζ ­Eyelashes extension ­Αποτριχώσεις ­Μασάζ και μάλαξη προσώπου και σώματος

Στο Mika’s Academy, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ολοκληρωμένα Προγράμματα σπουδών με αναγνωρισμένη βεβαίωση παρακολούθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ στους παραπάνω τομείς καθώς και ιδιαίτερα, μονοήμερα – διήμερα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια εξειδίκευσης.

Επίσης, τα τμήματά μας είναι ολιγομελή, ώστε να δίνεται περισσότερη προσοχή στις απορίες και την προσωπική εξέλιξη του κάθε σπουδαστή, ενώ τα ωράριά μας είναι ευέλικτα.


Ρήγα Φεραίου 1 & Χαρ. Τρικούπη, Κορυδαλλός
Τ: 2104957000 Mob:6980108594 FB: Mikas Nail & Hair Boutique Instagram: mikas.boutique