To Καλοκαίρι έφτασε και αυτό που ψάχνουμε περισσότερο είναι στέκια και εστιατόρια με θέα και θάλασσα. Εκείνο όμως που προτιμούμε είναι αυτό που συνδυάζεται και με καλό φαγητό… Όλα όσα δηλαδή, μπορεί κανείς να απολαύσει στο Strafish στην Πηραϊκή!

Αυτό που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά ήταν φυσικά οι φρέσκες τηγανιτές πατάτες. Ακριβώς σαν αυτές της γιαγιάς! Τα τηγανιτά καλοκυθάκια σε συνδυασμό με τους γαριδοκεφτέδες με κρέμα τυριού και το μαστιχωτό χταπόδι, ήταν αιτία τσακωμού στο τραπέζι μας για το ποιος έφαγε τα περισσότερα.

Η θαλλασινή παλέτα χρωμάτων και γεύσεων δεν σταματά εκεί. Η σαλάτα Αστερία με πράσινα λαχανικά και πολύχρωμες πιπεριές , τα κατακκόκινα μπαρμπούνια, οι ζουμερές γαρίδες, τα μύδια, τα καλαμαράκια οι σαρδέλες στα κάρβουνα, μας έκανα να “βουτήξουμε” σε ένα θαλασσινό ταξίδι γεύσης και ευχαρίστησης. Το ριζότο γαρίδας μελωμένο και αχνιστό αλλά και το νέο πιάτο με γεμιστό καλαμάρι είναι ο λόγος που πλέον τρώμε θαλασσινά κάθε βδομάδα.

Και φυσικά στο τέλος δεν φεύγουμε, αν δεν φάμε γλυκάκι δικής τους παρασκευής και δεν βγάλουμε μια selfie με θέα την θάλασσα. Με τέτοια θέα πως να αντισταθείς άλλωστε;

Κυριακή μεσημέρι και μέρες αιχμής, επιβάλλεται να κάνεις κράτηση αφού το πιθανότερο είναι να μείνεις εκτός!

 

Ακτή Θεμιστοκλέους 302

Τ:6940701595

Facebook: Strafish Restaurant Piraeus