Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Στέλιου Παπαδόπουλου και της ομάδας του Spoiled θα σας μυήσει στον κόσμο της… αγαύης!

Γράφει η Λιάνα Μπουκουβάλα


Δεν σας κρύβω πως ο Στέλιος (Παπαδόπουλος), είναι από τις αδυναμίες μου στον χώρο. Εκτός από το ήθος του, πάντα διέκρινα και την τόσο σοβαρή δουλειά που κάνει, με ότι και αν καταπιάνεται. Βρίσκεται σε διαρκή οργασμό εργασιών, τόσο που αν τον γνωρίσεις, σίγουρα και εσύ θα αναρωτηθείς «μα σοβαρά δεν κουράζεται ποτέ;;». Μάλλον κάπως έτσι εξηγείται πως εκτός από Global Ambassador της Jose Cuervo έχει καταφέρει να είναι ο πρώτος μη-μεξικανός tequila connoisseur!

Από την άλλη η ομάδα του Spoiled έχει μία, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη πορεία στον χώρο, αφού το εν λόγω bar ανήκει -δικαίως- μέσα στα top της αθηναϊκής πρωτεύουσας. Όταν λοιπόν, άκουσα για την παραπάνω «ένωση» στο Barro Negro Athens, το μόνο που θα μπορούσα να περιμένω είναι αυτό που έζησα εκεί, την περασμένη Παρασκευή.

Ένα σωστό party, με ποτά που θα λατρέψεις -διαθέτει 120 ετικέτες από αποστάγματα αγαύης, τεκίλα και μεσκάλ-, μουσικές που θα σε κάνουν να κουνιέσαι χωρίς σταματημό και όλα αυτά σε έναν γουστόζικο χώρο, στην καρδιά της Αθήνας, με αέρα Hacienda που θα σε μεταφέρει σαν σε παραδοσιακή μεξικάνικη αυλή.

Το Barro Negro Athens ήταν ένα στοίχημα. Ένα στοίχημα φίλων που «πήγε ταμείο», αφού ένα θα σας πω, εκείνη την Παρασκευή – και όχι μόνο εκείνη, είμαι σίγουρη- η Παπαρρηγοπούλου, κάτω από την πλατεία Κλαυθμώνος, βούλιαξε!

Και θα καταλάβεις γιατί, μόνο αν πας. Γιατί τα επιτυχημένα μαγαζιά τα κάνουν οι φίλοι. Τα κάνουν οι αγκαλιές, οι μουσικές, τα γέλια και τα ποτά που γίνονται με αγάπη. Και στο ολόφρεσκο Barro Negro Athens, θα τα βρεις όλα!

Viva la México για φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, amigos!