Το «σοκολατένιο» μαύρισμα του solarium έχει γίνει το απόλυτο must πριν την έξοδο στην παραλία κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους fans. Και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό μιας και ένα μαυρισμένο σώμα σίγουρα φαίνεται πιο όμορφο, πιο γυμνασμένο και πιο αθλητικό, ενώ παράλληλα κρύβονται ατέλειες και περιττά κιλά.

Και όλα αυτά φυσικά με απόλυτη ασφάλεια μιας και solarium σημαίνει φυσικό, γρήγορο και κυρίως ασφαλές μαύρισμα, όπως εκείνο του ηλίου! Χωρίς όμως, εγκαύματα, ταλαιπωρία, δυσχρωμίες κα αφού στα Solarium Stores®, που αποτελούν το Νο 1 studio solarium στον χώρο, θα αποκτήσετε το μαύρισμα που πάντα ονειρευόσασταν εύκολα, οικονομικά και κυρίως με ασφάλεια! Παράλληλα, γνωρίζατε ότι το solarium δεν γίνεται μόνο για καλλωπιστικούς λόγους αλλά συμβάλλει θετικά και στην υγεία του οργανισμού μας; Μάθετέ το λοιπόν!

Πολλοί άνθρωποι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τείνουν να είναι ελλιπείς στην βιταμίνη D, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό μας. Το φως UV είναι ουσιαστικό για την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού, ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος. Άρα έχουμε και εσωτερικά και εξωτερικά οφέλη… Εσείς; Ακόμη να κλείσετε το ραντεβού σας;

Στα SOLARIUM STORES® θα βρείτε τα παρακάτω 4 είδη μηχανημάτων: VIP – Luxury power tanning – Intelligence – Mystic Tan

Σωτήρος Διός 39 & Ανδρούτσου 159 , Πειραιάς. Τ: 2104222225
FB: Solariumstores pireas Instagram: solariumstores
www.solariumstores.com