Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάμψετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας θα τα βρείτε εδώ! Για αρχή προτείνουμε να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία, με εμπειρία και συστάσεις στο Bridal Make-Up. Εμείς βρήκαμε την καλύτερη στο κομμάτι αυτό και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε τώρα το ραντεβού σας με την Κωνταντίνα Γιώτη, ιδιοκτήτρια του Icon Beauty και Make-up artist, για ένα μακιγιάζ ακριβώς όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί. Σε μία απογευματινή κουβέντα μαζί της μάθαμε όλα τα φετινά trends και σας τα παρουσιάζουμε!

• Tο πάντα επίκαιρο natural make-up φέτος κέρδισε την πλειοψηφία των νυφικών συλλογών, αφού η μόδα θέλει φυσικό πρόσωπο με το μακιγιάζ να είναι τόσο ακριβώς όσο χρειάζεται…! Καθώς όμως κάθε νύφη θέλει να είναι περιποιημένη και αψεγάδιαστη την ημέρα του γάμου της, η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε ελαφριάς κάλυψης make-up, mascara στη θέση των ψεύτικων βλεφαρίδων, φυσικά υπογραμμισμένα φρύδια και κραγιόν σε φυσικές ροζ αποχρώσεις δημιουργούν το πιο ενημερωμένο no-makeup… make-up look!

BRONZER

Και επειδή καλοκαίρι και σταρένια επιδερμίδα δεν πάνε μαζί – τουλάχιστον όχι στις περισσότερες- καλό θα ήταν να απολαύστε το … bronzer! Μην παραλείψετε να κάνετε τα κοψίματα που χρειάζεται το πρόσωπό μας και τονίστε τα δυνατά σας σημεία με το κατάλληλο contouring.

EXTRA ΛΆΜΨΗ

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε λάμψη αφού αποτελεί το πιο hot bridal trend της σεζόν!

EXTRA TIP

To highlighter θα δώσει στο πρόσωπο τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια από τις γαμήλιες προετοιμασίες, ενώ και ο φωτογραφικός φακός θα λατρέψει τις λάμψεις σας!

TIPS ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΌ!

Καλό θα ήταν όταν κάνετε το δοκιμαστικό σας να φορέσετε μία μπλούζα στο χρώμα και το ύφος του νυφικού σας. Τα μαλλιά σας επίσης να είναι περίπου όπως θα τα κάνετε εκείνη τη μέρα προκειμένου να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα. Για αρχή, καλό θα ήταν το μακιγιάζ να το δοκιμάσετε σε φως ημέρας. Αφού καταλήξετε κλείστε το τελευταίο σας ραντεβού την ώρα που θα γίνει ο γάμο σας για να δείτε με τον επαγγελματία την ένταση των χρωμάτων. Μην υπερβάλετε και θέλετε αυτήν την σπουδαία μέρα της ζωής σας να εμφανιστείτε ως κάποια άλλη.

H Κωνσταντίνα Γιώτη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty.

Σωτήρος & Καραΐσκου 129 (Ισόγειο), Πειραιάς. Τ: 2104127734 Icon Beauty-The Art of Beauty icon_beauty_theartofbeauty