Αν είσαι από αυτούς που αναζητούν τη δράση και για σένα διακοπές είναι να… ιδρώσεις την φανέλα, σου έχουμε 5 εξαιρετικούς προορισμούς για να απολαύσεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι!

Χαλκιδική


Αν και εσύ είσαι φανατικός της ατάκας “σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”, τότε ετοίμασε βαλίτσα για τις πιο active διακοπές σου! Από πεζοπορία και surf μέχρι ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και wellness festival που μπορείς να συμμετάσχεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Λευκάδα


Η Λευκάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όσους δεν θέλουν να μπουν σε πλοίο! Στη Λευκάδα θα απολαύσεις surf και ιστιοπλοΐα στα γαλαζοπράσινα νερά της!

Ρόδος


Αποτελεί τον παράδεισο όσων θέλουν active holidays! Με πολλές αθλητικές δραστηριότητες βρίσκεται στo top των επιλογών όσων θέλουν να… κουραστούν στις διακοπές τους!
Διάλεξε την Ιαλυσό για ασταμάτητο κολύμπι αλλά και wind surfing. Αν αγαπάς την πεζοπορία πήγαινε στον Έμπωνα.

Πάρος


Ακόμη δεν έκλεισες εισιτήριο για την Πάρο; Αν λατρεύεις το kite surf, και ονειρεύεσαι να αρμενίσεις το Αιγαίο κάνοντας βόλτες ή ακόμα και μαθήματα ιστιοπλοΐας, το διάσημο νησί των Κυκλάδων είναι εκεί και σε περιμένει!

Ανάφη


Αν θες να συνδυάσεις ηρεμία και δραστηριότητες (μην απορείς αν γίνεται) ιδανικός προορισμός είναι η Ανάφη! Αν λατρεύεις την πεζοπορία, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψεις όλο το νησί μέσω του δικτύου μονοπατιών που διαθέτει συνολικού μήκους 18 χιλιομέτρων. Αν από την άλλη φλερτάρεις και στην ιδέα της αναρρίχησης προτίμησε τις νότιες ακτές του νησιού.