Μέσα σ’ ένα αισιόδοξο ιωδιούχο σκηνικό που αξίζει να πιαστείτε από τα κατάρτια του, η οικογένεια του Γιώργαρου -ψαράδες από πάππου προς πάππου- έφτιαξε το παλάτι του φρέσκου ψαριού!

Στο τραπέζι μας είχαν την τιμητική τους τηγανητά μπαρμπούνια, ψητό φαγκρί, μελανούρι, γαριδομακαρονάδα, φρεσκότατος αστακός «αραγμένος» σε μια εντυπωσιακά γευστική αστακομακαρονάδα αλλά και καβούρι. Αν και καλοκαίρι αξίζει επίσης να δοκιμάσετε την μοναδική ψαρόσουπα του Γιώργαρου -ξακουστή και εκτός υδάτινων συνόρων της Σαντορίνης- που την κάνει μοναδική το φρέσκο ψάρι, το Κρητικό ελαιόλαδο αλλά και τα λαχανικά από τον μπαξέ της οικογένειας!

Η κυρία Μαρία στην κουζίνα, ο κύριος Ανδρέας στο καΐκι ενώ η Ρούσσα, η Χαρά και ο Νίκος στα της υποδοχής! Μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει βρει την συνταγή επιτυχίας και υπόσχεται πως θα ξετρελάνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη!


Situated in optimistic iodine setting “Giorgaros” family – fishermen from grandfather to son – created the “palace” of the fresh fish! We tried beans, roasted parchment, fish soup and fresh lobster with spaghetti. Mrs. Maria in the kitchen, Mr. Andreas in the caique while Roussa, Hara and Nikos at the reception! A family business that has found the recipe for success throughout the years!

Φάρος, Ακρωτηρίου.

T: 2286083035 Mob: 6936716347

Fb: Giorgaros Restaurant
Insta: GIORGAROS/ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΨΑΡΟ/ΡΝΑ