Σε ένα από τα πιο ζωηρά στέκια του Κερατσινίου, τα cocktails φτιάχνονται με πρωτότυπα υλικά, σερβίρονται με ιντριγκαδόρικο τρόπο και πηγαίνουν χέρι-χέρι με τις vintage και feelgood μουσικές επιλογές των DJs. Έχει σκέρτσο το «Ημερολόγιο».

Η μουσική του είναι κεφάτη, το προσωπικό του χαμογελαστό και οι θαμώνες του είναι συχνά στον αέρα. Τα cocktails συμπληρώνουν αυτήν την εικόνα με ισορροπημένες γεύσεις αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι bartenders πειραματίζονται με πρωτότυπα υλικά, όπως σιρόπια, γλυκά και φρούτα και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους με πραγματικά εντυπωσιακούς τρόπους, προσπαθώντας να καλύψουν όλα τα γευστικά γούστα, από τα πιο mainstream μέχρι τα πιο εξεζητημένα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη λαχταριστή σοκολατένια «Κρέπα Ημερολόγιο», τη ζουμερή «Pita Pocket» και τον εξαιρετικό «Freddo Cappuccino Ημερολόγιο», αφού πραγματικά διαφέρει από ότι άλλο έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Ο καφές ανήκει στην κατηγορία speciality coffee, με εξαιρετικά επιλεγμένα χαρμάνια, διαλεγμένα μονάχα για αυτό! Το «Ημερολόγιο» προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μονοποικιλιακού espresso για μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία και ξετρελαίνει με τον μοναδικό τρόπο παρασκευής τόσο των διαφόρων γεύσεων τσαγιού όσο και της σοκολάτα του. Πραγματικά, ακούστε μας και δεν θα χάσετε.

Παν. Τσαλδάρη 94, Κερατσίνι, Πειραιάς, T: 2104001294 FB: Ημερολόγιο Instagram: Hmerologio