”Τα παιδιά έχουν ανάγκη από σταθερότητα αγάπη και ελευθερία για να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν τις κλήσεις τους και τα ενδιαφέροντα τους” , με αυτά τα λόγια η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του κέντρου προσχολικής αγωγής ”Τα Σκιουράκια”, Παρασκευή Ζαρναβέλη, μας ξεναγεί σε έναν χώρο που έχει αγαπηθεί από μικρούς αλλά και μεγάλους!

”Τα Σκιουράκια” με την καλή λειτουργία τους καλύπτουν τις ανάγκες του παιδιού σε όλους τους τομείς, τόσο την κοινωνική του όσο και την νοηματική του εξέλιξη. Με κάθε τρόπο επιθυμούν και επιτυγχάνουν το καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τους γονείς οι οποίοι τους τα εμπιστεύονται!

Ιδιαίτερη βάση στην προσωπικότητα του παιδιού

Η ζωή στον παιδικό σταθμό είναι ζωντανή και απαραίτητη για την εξέλιξη  και την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού μας, γι αυτό φροντίζουν να τους δώσουν όσο πιο πολλά εφόδια γίνεται μέσα από δραστηριότητες όπως:

Δραματοποίηση, Μουσικοκινητική, Ρομποτική, Παιχνίδι στον κήπο, Mini tennis, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Θεατρικές Παραστάσεις, Χειροτεχνίες-κατασκευές, Χαρτοκοπτική από διάφορα υλικά, Ζωγραφική ατομική και ομαδική.

Παροχές

Τα παιδιά μεταφέρονται στον χώρο με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο χωρίς καθυστερήσεις και απόκλιση από την προκαθορισμένη ώρα. Υπάρχουν ζώνες ασφαλείας και σωστή συντήρηση για την ασφαλή μετάβαση τους από το σπίτι  προς το σχολείο και τις διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες. Επιπλέον δίνεται ιδιαίτερη σημασία και στην διατροφή τους, Η ποιότητα και η γεύση συμβαδίζουν σε ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο που περιλαμβάνει όλες τις βαθμίδες της διατροφικής πυραμίδας. Προσφέρεται δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

  • Ασφάλεια πυρός-ατυχήματος
  • Σύστημα πυρανύχνευσης
  • Κεντρική θέρμανση (χειμώνας)-κλιματισμός (καλοκαίρι)
  • Μηνιαία παρακολούθηση, εξέταση από παιδίατρο και ενημέρωση του κάθε παιδιού με χαρτί από τον γιατρό στο σπίτι.
  • Προληπτική οδοντιατρική εξέταση από οδοντίατρο 1 με 2 φορές τον χρόνο.
  • Μηνιαία ενημέρωση γονέων για την πρόοδο των παιδιών από τους παιδαγωγούς στο χώρο του σχολείου.
  • Συμβουλευτική γονέων και αξιολόγηση λόγου και έργου από συνεργάτες του κέντρου προσχολικής αγωγής.

 

Καψαμπέλη 11, Καλλίπολη, Πειραιάς

Τ: 210-4514117 Mob: 6976433921

FB: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ “ΤΑ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ” 

www.taskiourakia.gr