Πρόκειται για ένα νέο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην καρδιά του Κερατσινίου που ήρθε για να μείνει!

Lead: Όταν η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα συναντά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών γίνονται θαύματα…

Με σκηνικό που παραπέμπει στην παλιά Αθήνα και με μοναδικό στόχο οι πελάτες να απολαύσουν νόστιμους μεζέδες και καλή διαχρονική μουσική, το «Κεχριμπάρι», αν και μετρά μόνο λίγους μήνες ζωής, έχει καταφέρει να γίνει το must σημείο της Αμφιάλης.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του, η ζεστή διακόσμηση και οι αντίκες που υπάρχουν στο χώρο, θα σου τραβήξουν την προσοχή καθώς θα νιώσεις ότι μεταφέρεσαι σε άλλη εποχή, δεκάδες χρόνια πριν!

Ο εξαιρετικός κατάλογός του, αποτελείται από πράγματα που φτιάχνονται με ολόφρεσκες πρώτες ύλες με πολύ αγάπη και μεράκι. Ο Νίκος και ο Βασίλης, οι δύο νεαροί ιδιοκτήτες, φαίνεται πως έχουν βάλει όλο του το «είναι» προκειμένου να δημιουργήσουν έναν χώρο ζεστό, φιλικό, με παρείστικο αέρα και προσεγμένα φαγητά και το κατάφεραν! Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το εξαιρετικό σαγανάκι με γαρίδες, τα παστουρμαδοπιτακια αλλά και την χορταστική ποικιλία κρεατικών! Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι τιμές είναι πολύ οικονομικές.

Highlight του μαγαζιού είναι η κρητική τσικουδιά και φυσικά τα ελληνικά κρασιά που διαθέτει! Θα το καταλάβετε αμέσως άλλωστε, αφού όλοι τα προτιμούν και μάλιστα σε «γενναίες» ποσότητες!

Αμισού 3, Αμφιάλη, Τηλ. 210 4009166 FB: Κεχριμπάρι Μεζεδοπωλείον