Οι Σκορπιοί έχουν εκρηκτικό ταμπεραμέντο, είναι γεμάτοι ένταση και θέλουν να έχουν τον έλεγχο στη ζωή τους. Τολμούν περισσότερο και δοκιμάζουν συχνά νέα πράγματα αλλά δύσκολα μπορείς να διαβάσεις τι έχουν στο μυαλό τους. Για αυτό το starfan.gr συγκέντρωσε τα DO’s που θα σε γλιτώσουν από… εκδίκηση! 

  1. Μην τους πειράζεις με  «πάρτυ-έκπληξη» 

Μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά τους και να δώσεις τις πιο ωραίες ευχές γενεθλίων, εφόσον σε έχουν καλέσει κάπου.  Μην επιδιώξεις να οργανώσεις πάρτυ- έκπληξη! Είναι συνήθως από τους ανθρώπους που αποφεύγουν να αιφνιδιάζονται, δεν απολαμβάνουν συχνά τις κοινωνικές συναναστροφές, εκτός από τις φορές που ελέγχουν την κατάσταση οι ίδιοι. 

  •  Ξέχνα τα λουλούδια. Βρες πρωτότυπα δώρα, εκδρομές και escape rooms! 


Ως οι πιο μυστηριώδεις τύποι του ζωδιακού, οι γυναίκες και οι άντρες Σκορπιοί νιώθουν ιδιαίτερη έλξη για οτιδήποτε «νέο» πρέπει να ανακαλύψουν. Στα φετινά γενέθλια, αντί για ένα μπουκέτο λουλούδια που θα τους ικανοποιήσει μάλλον για πολύ λίγο, χάρισέ τους για δώρο ένα ταξίδι, μια εξερεύνηση στη φύση, μια βραδιά σε ένα escape room, ευχές από αγαπημένους ηθοποιούς ή μια ξενάγηση σε ένα μουσείο. Ω ναι!

  • Αν είναι να πάρεις συμβολικό δώρο, μην πάρεις τίποτα 

Για να αποφύγεις  το «βλέμμα που σκοτώνει», μην πάρεις τα ίδια και τα ίδια. Στην κορυφή της λίστας δώρων για γενέθλια είναι πάντα τα βιβλία -πάντα με αφιέρωση-, αρωματικά κεριά για να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή την ατμόσφαιρα και εσώρουχα, γιατί ο ερωτισμός δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά τους.

  • Make it personal

Αν και συνήθως κρατάνε τις αποστάσεις τους, οι Σκορπιοί γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με τους πολύ δικούς τους και τότε έρχονται έντονα σε επαφή με το συναίσθημά τους. Για αυτό και μπορεί να συγκινηθούν με ένα προσωπικό μήνυμα, ευχές για γενέθλια σε κάρτα ή βλέποντας κάτι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνους. Επίσης, αγαπούν ιδιαίτερα τα αντικείμενα με το σύμβολο του Σκορπιού!  Ένα μενταγιόν ή μια κούπα που δείχνει  «ποιοι είναι», χωρίς να μιλήσουν θα τους ξετρελάνει! 

Είσαι έτοιμος; Φρόντισε να βρεις τον τρόπο που θα κάνεις τους Σκορπιούς να παθιαστούν με τα δώρα και τις ευχές για γενέθλια που θα τους χαρίσεις και να ανακαλύψεις τι θα κάνει αυτά τα γενέθλια αξέχαστα!