Μπορεί να έχετε ατελείωτα πράγματα στη λίστα των DOs σας πριν το γάμο, μερικά session για solarium ή spray tan είναι όμως απαραίτητα αν δεν θέλετε να δείχνετε χλωμή και άτονη μέσα στο ολόλευκο νυφικό σας! Εξάλλου όλοι μας γνωρίζουμε πως ένα μαυρισμένο σώμα, δείχνει πάντοτε πιο όμορφο, αφού «κρύβει» τις μικρές ατέλειες, πιο γυμνασμένο αλλά και πιο sexy! DO Εμπιστευθείτε τους ειδικούς! Η ομάδα των Solarium Stores, είναι πλήρως καταρτισμένη και η καθ’ ύλην αρμόδια, προκειμένου να σας κατευθύνει σχετικά με το πόσες συνεδρίες
Κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της, επιθυμεί να είναι λαμπερή για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της. Μέσα στις προετοιμασίες του γάμου συμπεριλαμβάνεται και η φροντίδα του δέρματος. Λόγω έλλειψης χρόνου οι παρακάτω θεραπείες μπορούν να γίνουν χωρίς να χρειαστεί να αναβάλλει τις υποχρεώσεις που θα έχει εώς και την τελευταία στιγμή. Οι προτεινόμενες θεραπείες έχουν από μηδαμινό εως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

 

2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ:

  • BOTOX: Είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης μιας και συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα.
  • ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Εφαρμόζεται με έγχυση μεταξύ επιδερμίδας και χορίου μέσα στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας αλλά και στο χόριο όπου βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Θεωρείται ως η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου.

1 ΕΒΔΟΜΑΔΆ ΠΡΙΝ:

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Σκοπό έχει την απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα.
  • ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ: Τα οξέα φρούτων μειώνουν τις συνεκτικές δυνάμεις μεταξύ των νεκρών κυττάρων και έτσι ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης. Η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική.

LAST MINUTE ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

  • ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Eίναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας. Eξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος.
  • MICRODERMABRATION-ECOPEEL: Aποκαθιστά και αναπλάθει τις εσωτερικές φυσιολογικές λειτουργίες και δομές του δέρματος σε βάθος για ουσιαστική βελτίωση από μέσα προς τα έξω.
  • ΕCOPEEL DIAMOND: Η μέθοδος πραγματοποιείται με τη βοήθεια μηχανήματος, που στην άκρη του έχει ένα κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι, στον οποίο έχουν συγκολληθεί βιομηχανοποιημένα διαμάντια, ώστε να δημιουργείται επιφάνεια απόξεσης. Ο κύλινδρος αυτός περιστρέφεται με ταχύτητα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, συρρικνώνει τους πόρους και αφήνει την
    επιδερμίδα λεία και καθαρή. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας, σφριγηλής και ελαστικής επιδερμίδας.
  • OxyGeneo™: Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων , αναζωογονεί το άτονο δέρμα και προσφέρει ένα ορατά λαμπερό και υγιές δέρμα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ MD Ειδικός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μέλος της Αμερικάνικης (AAD) και Ευρωπαικής (EADV) Ακαδημίας Δερματολογίας Αφροδισιολογίας και της Αμερικανικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (ASDS)

www.drkalogeropoulos.com

www.dermaestheticlinic.com