Τί καινούργιο έρχεται αυτό τον Οκτώβρη, στην αγαπημένη σου πλατφόρμα του Netflix!

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς μπαίνουμε σιγά σιγά και αν κάτι θέλουμε λίγο περισσότερο είναι παραπάνω χρόνο για ταινίες και σειρές στο σπίτι! Ο Οκτώβριος είναι κατεξοχήν ο μήνας που τα τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες κυκλοφορούν μερικές από τις πιο γερές τους σειρές και προσπαθούν να κυριαρχήσουν στη νέα σεζόν. Για το λόγο αυτό, δεν μας κάνει εντύπωση πως το Netflix, για το μήνα Οκτώβριο, έχει προγραμματίσει μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, χωρίς να ξεχνάμε και τις σειρές για παιδιά.

 

Ο Ψυχίατρος: Σεζόν 2


The Alienist: Angel of Darkness
Έναν χρόνο αργότερα, η Σάρα διευθύνει το δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ, το οποίο αναλαμβάνει να βρει τη νεογέννητη κόρη του Iσπανο0ύ γενικού προξένου που έχει απαχθεί. Από τις 22 Οκτωβρίου.

Σταρ Τρεκ: Ντισκάβερι: Σεζόν 3


Star Trek: Discovery: Season 3
Σε αυτήν τη σεζόν, το πλήρωμα του Ντισκάβερι προσγειώνεται σε πραγματικά απάτητο χώμα: 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον. Η Ομοσπονδία έχει κι αυτή υποστεί κάποιες αλλαγές. Από τις 16 Οκτωβρίου.

Το Γκαμπί της Βασίλισσας


The Queen’s Gambit
Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του ’50, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της και το χάρισμα της ιδιοφυΐας. Από τις 23 Οκτωβρίου.

Social Distance


Γυρισμένη στην καραντίνα, αυτή η κωμικοτραγική σειρά περιλαμβάνει σκοτεινές και αστείες εκδοχές για το πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν επαφή από απόσταση. Από τις 15 Οκτωβρίου.

Και Τώρα οι Τρεις μας: Σεζόν 5


You Me Her: Season 5
Η Ίζι επιστρέφει στο Πόρτλαντ και ανακαλύπτει ότι η ζωή συνεχίστηκε χωρίς εκείνη. Από τις 22 Οκτωβρίου.

Grand Army


Πέντε μαθητές στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν, να απελευθερωθούν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Από τις 16 Οκτωβρίου.

 

Η Έμιλι στο Παρίσι


EMILY IN PARIS
Η φιλόδοξη εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι όπου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα. Από τις 2 Οκτωβρίου.