Ιδιωτικές προβολές με φίλους και σύνδεση με το Instagram είναι οι νέες δυνατότητες του Messenger! Δείτε το βίντεο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανανεωμένη εφαρμογή!

Το Facebook έδωσε μια πρόγευση του νέου Messenger που πολλαπλασιάζει τους τρόπους επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με φίλους και λοιπές ψηφιακές επαφές. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του Messenger, η πλατφόρμα κάνει επίδειξη της σημαντικής αναβάθμισης που δίνει πλέον την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν ταυτόχρονα βίντεο, να κάνουν ομαδικές βιντεοκλήσεις με βελτιωμένη αρχιτεκτονική στην εικόνα και να στέλνουν μηνύματα που θα αποκαλύπτονται αυτόματα με κινούμενα γραφικά.

Περισσότερες είναι οι επιλογές και για το πλαίσιο και το χρώμα των παραθύρων, στα οποία έρχονται να προστεθούν και custom reactions. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν πλέον να επικοινωνούν με dark mode φόντο ενώ αργά αλλά σταθερά, το Messenger συγχωνεύεται με τα μηνύματα στο Instagram, επιτρέποντας την ταυτόχρονη επικοινωνία και με τις δύο πλατφόρμες μέσα από μία και μόνο εφαρμογή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.facebook.com/messenger/videos/351162116206270/