Σε ένα μικρό στενό της Νίκαιας, δύο πολύ καλοί φίλοι, εδώ κι ένα χρόνο αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για το καλό κρέας με όλους εμάς. Με γνώμονα την ποιότητα, δημιούργησαν με μεράκι ένα καθαρόαιμο ψητοπωλείο όπου πρωταγωνιστές είναι τα φρέσκα καλοψημένα κρέατα. Ακούει στο όνομα «Η Αυλή» κι υπόσχεται στους παλιούς να μην τους απογοητεύσει και στους καινούργιους να τους μαγεύσει με τις γεύσεις και την ποιότητα του.

Οι μερίδες της «Αυλής» γενναιόδωρες και ανταποκρίνονται άψογα στις τιμές της, όσο για τη γεύση… θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Ο Νίκος, φτιάχνει ο ίδιος μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, ενώ η προβατίνα που επίσης διαθέτει το μαγαζί είναι φρεσκότατη. Εμείς, εννοείται ότι δοκιμάσαμε το χειροποίητο μπιφτέκι και μείναμε άφωνοι, ενώ και η μερίδα γιαουρτλού κεμπάπ ήταν παράδεισος για τον ουρανίσκο μας. Όλα όσα θα παραγγείλετε ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και τα κρέατα ψήνονται επί τόπου στα κάρβουνα.

Ο χώρος είναι παραδοσιακά διακοσμημένος, με έμφαση στη λεπτομέρεια της κρεατοφαγίας. Με παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες και τραπεζάκια, επιβεβαιώνουν στο έπακρον τις κριτικές που πιθανώς θα ακούσετε. Όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί, σπεύσατε, αφού εγγυόμαστε πως θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι…και χορτασμένοι! Όταν ανοίγει ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, πολλοί επιλέγουν να καθίσουν έξω και να απολαύσουν τα παραδοσιακά σουβλάκια και μερίδες της Αυλής. Εσείς, όχι;

Απολαύστε τα προϊόντα και στο σπίτι σας με ένα μόνο τηλεφώνημα! Ωράριο διανομών 13:00-01:00

Βουρνόβα 44, Νίκαια. T: 2104926956 FB: Ψητοπωλείο «Η Αυλή»