Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες ψαροταβέρνες στον Πειραιά και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το Ψαροκόκκαλο στο Κερατσίνι. Η ταλαντούχα, Ιωάννα Σπιλιώτη που φροντίζει για τις μαγικές γεύσεις που φτάνουν στο τραπέζι μας, αποκαλύπτεται και μας παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μαγική συνταγή της επιτυχίας, που μας έχει κάνει να το λατρέψουμε!


Θέλουμε να νιώθετε «σαν στο σπίτι σας»!
Η παρεΐστικη και φιλική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο μαγαζί θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου και ότι αποτελείς το μέλος μιας μεγάλης όμορφης παρέας. Χωρίς υπερβολές στη διακόσμηση, το ξύλινο στοιχείο και οι μικρές νησιώτικες λεπτομέρειες που δίνουν έναν παραδοσιακό τόνο, δημιουργούν ένα περιβάλλον θαλπωρής, το οποίο σε συνδυασμό με το τζάμι γύρω- γύρω θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια αυλή νησιού μακριά από όλους και από όλα.
Φροντίζουμε οι τιμές να είναι προσιτές σε όλους
Η ποιότητα και η ποσότητα των πιάτων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο λογαριασμός θα είναι φουσκωμένος. Η φιλοσοφία του Ψαροκόκκαλου είναι ότι θα φάτε καλά σε αρκετά οικονομικές τιμές. Οι μερίδες του είναι κάτι περισσότερο από χορταστικές και όλα αυτά σε τιμές που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν.
Είναι εύκολα προσβάσιμο
Λίγα μέτρα από την Λεωφόρου Παύλου Φύσσα στην καρδιά του Κερατσινίου, το Ψαροκόκκαλο, όχι μόνο είναι εύκολο να το ανακαλύψεις και να φτάσεις σε αυτό, αλλά ακόμη και να παρκάρεις με ευκολία έξω από το μαγαζί!
Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό!!
Ένα πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία μιας επιχείρησης είναι φυσικά τα άτομα που την αποτελούν. Στο Ψαροκόκκαλο το ξέρουν αυτό καλά για αυτό, όλη η ομάδα του θα σας υποδεχθεί με χαμόγελο, θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα βάλει στόχο της να κάνει να τα πάντα για να φάτε καλά και να περάσετε όμορφα.


Μαγειρεύουμε με αγάπη και μεράκι!
Οι επιλογές του καταλόγου καλύπτουν όλα τα γούστα, αφού το Ψαροκόκκαλο διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις το καθιστούν πραγματικά αξεπέραστο! Δοκιμάστε οπωσδήποτε μαστιχωτό
χταπόδι σχάρας, μακαρονάδα με κοκκινιστή πεσκανδρίτσα, μυδοπίλαφο, γιουβέτσι με το μελάνι της σουπιάς και καβούρι παϊδάκι.
Φροντίζουμε πάντα να μαγειρεύουμε με φρέσκες πρώτες ύλες
Όλα τα πιάτα του καταλόγου είναι ύμνος στην Ελληνική κουζίνα, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ντόπια ελληνικά προιόντα από παραγωγούς που εμπιστεύονται και φυσικά ολόφρεσκα ψάρια, που έχουν ψαρέψει για τους ιδιοκτήτρες, την Άννα και τον Φανούρη, έμπιστοι ψαράδες από τα ελληνικές θάλασσες. Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε χταποδάκι από τα Κουφονήσια και κατσούλα από την Αίγινα! Ακόμα έχουμε την γεύση τους στον ουρανίσκο μας!
Επιλέγουμε προσεκτικά τα ποτά
Στο Ψαροκόκκαλο ψηφίζουν Ελλάδα και υποστηρίζουν καλά τα ελληνικά προϊόντα ακόμα και όταν πρόκειται για τα ποτά που σερβίρουν. Εκεί μπορείτε να συνοδεύσετε τους λαχταριστούς μεζέδες με ρακί από την Κρήτη, τσίπουρο Τυρνάβου και χύμα κρασί από έλληνες οινοπαραγωγούς.
Αναλαμβάνουμε και κοινωνικές εκδηλώσεις!
Το Ψαροκόκκαλο ολόφρεσκο στο… σπίτι σας! Δώστε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, για τη γιορτή σας, τα γενέθλιά σας ή απλώς για μία οικογενειακή συγκέντρωση και απολαύστε θαλασσινούς μεζέδες από τον αφρό της θάλασσας κατευθείαν στο σπίτι σας!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τηλ: 210-4323010 & 6981-885411, Fb: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα