Πέντε νέα υπερσύγχρονα, κόκκινα λεωφορεία θα φιγουράρουνν στους δρόμους του Πειραιά, εξοπλισμένα με Wi-Fi για τους επιβάτες αλλά και με την δυνατότητα φόρτισης κινητών και tablets.

Η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Πειραιά, αναβαθμίζεται και μοιράζει χρώμα στους δρόμους του κέντρου. Ο Δήμαρχος της πόλης μας τα συστήνει με το σλόγκαν: “Πάρε το κόκκινο” με σκοπό να μας κάνει να τα αγαπήσουμε πιο πολύ από το αυτοκίνητο μας!

Από τα τέλη Απριλίου θα δοθούν στην κυκλοφορία με στόχο οι δημότες να πηγαίνουν από τη γειτονιά τους που βρίσκεται σε απομακρυσμένες συνοικίες προς το κέντρο της πόλης, σε νοσοκομεία και άλλα κομβικά σημεία, χωρίς να ταλαιπωρούνται αλλάζοντας δύο και τρία λεωφορεία για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.
Επιπλέον είναι μεγάλη ευκολία και για τους επισκέπτες, καθώς λόγω της έλλειψης επαρκών χώρων στάθμευσης στο κέντρο του Πειραιά (και για να μη δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα)θα μπορούν ν’αφήνουν τα οχήματά τους περιμετρικά της πόλης, όπως στο Φάληρο, και να μετακινούνται με τα κόκκινα λεωφορεία τα οποία θα έχουν καθημερινά τακτικά δρομολόγια και θα είναι δωρεάν!