Ένα από τα θετικά της καραντίνας (αν δούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων) είναι πως απολαμβάνουμε στην πόρτα μας ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και φρέσκα ψάρια μόνο με ένα τηλεφώνημα! Εμείς σου έχουμε 3 τηλέφωνα, που θα πρέπει να έχεις πάνω πάνω στην ατζέντα σου αν είσαι φανατικός ψαροφάγος!

Ψαροκόκκαλο της Άννας

Το Ψαροκόκκαλο της Άννας είναι αποφασισμένο να μας κρατήσει συντροφιά σε όλη τη διάρκεια του lockdown με τα φρέσκα ψάρια του και τους ψαρομεζέδες του! Ένα τηλέφωνο στην Άννα και μια χορταστική γαριδομακαρονάδα θα έρθει σπίτι σου! Στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι.

Delivery καθημερινά 12:00-23:00

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Τηλ: 210-4323010 & 6981-885411

Facebook: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα

Instagram: psarokokkalo_tis_annas

Starfish

Και τώρα με το lockdown τι κάνουμε; Κάποιες γεύσεις δεν μπαίνουν… καραντίνα και αυτό η ομάδα του Starfish το ξέρει καλά! Για το λόγο αυτό, το delivery είναι η νέα υπηρεσία που μας παρέχει και μας βρίσκει σύμφωνους στο 100%! Νέο menu με χαμηλότερες τιμές αλλά ίδια φρεσκάδα και ποιότητα στα πιάτα μας! Παραγγείλαμε γαρίδες με κρέμα γάλακτος και φέτα, καλαμαράκια τηγανιτά, ριζότο ψαρά με καλαμάρι, μύδια και γαρίδες και μια ψαρόσουπα εξαιρετική!

Delivery καθημερινά 12:00-23:00

Ακτή Θεμιστοκλέους 302

Τ:6940701595

Facebook: Strafish Restaurant Piraeus

Instagram:starfishrestaurantpiraeus

Πυροφάνι

Μπορεί εν όψη lockdown να μην μπορούμε να φάμε το φρέσκο λαυράκι μας πάνω στο κύμα, αλλά για φανταστείτε να μην μπορούσαμε να το φάμε καθόλου… Η ομάδα του Πυροφάνι δημιούργησε τη νέα υπηρεσία delivery και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό!

Ντελικάτες θαλασσινές γεύσεις έρχονται σπίτι μας μόνο με ένα τηλεφώνημα!

Delivery καθημερινά 12:00-22:00

Ακτή θεμιστοκλέους 212, Πειραιάς

Τ: 2104208727

Facebook: Το Πυροφάνι του Πειραιά

Instagram: to_pirofani_tou_peiraia