3 Ταινίες που πρέπει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο (αν όχι όλες έστω μία(!))

Κλείστε τα εισιτήρια σας, κάντε τις απαραίτητες προετοιμασίες με pop corn και αναψυκτικό και… καλή προβολή!!

Χαλβάη5-0

Περίληψη: Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;
Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία “Χαλβάη 5-0” συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Διάρκεια: 120 λεπτά

The Gentlement

Περίληψη: Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Διάρκεια: 114 λεπτά

Η Γκουβερνάντα

Περίληψη: Για πάνω από 100 χρόνια, μια άκρως στοιχειωμένη ιστορία έχει επικρατήσει για να τρομάζει τα πλήθη. Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα «Το Στρίψιμο της Βίδας» του Χένρι Τζέιμς, «Η Γκουβερνάντα» μας πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες κτήμα στην εξοχή της περιοχής Μέιν, όπου η Κέιτ (Μακένζι Ντέιβις) – που μόλις έχει ξεκινήσει να δουλεύει ως νταντά – πρέπει να φροντίσει δύο ψυχικά διαταραγμένα ορφανά, την Φλόρα (Μπρούκλιν Πρινς) και τον Μάιλς (Φιν Γούλφχαρντ). Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι το μέρος αλλά και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν.

Διάρκεια: 94 λεπτά