Για πρώτη φορά 9 Μοτο Ομάδες/Λέσχες συγκεντρώνονται και δημιουργούν το 1ο Moto Street Food Party.
Για το ξεκίνημα επιλέχθηκε το The BBQ Low & Slow που βρίσκεται στην περιοχή του Κερατσινίου εξασφαλίζοντας μας έτσι την γευστική επιτυχία της εκδήλωσης.


Το Σάββατο στις 5 Οκτωβρίου στις 7μμ βρισκόμαστε για να ακούσουμε ωραία μουσική και να αναστατώσουμε τον ουρανίσκο μας με το street food που ετοιμάστηκε ειδικά για εμάς σε ειδικές τιμές..

Για όσους δεν ξέρετε, το απόλυτο Steak House του Κερατσινίου και στέκι των απανταχού καλοφαγάδων που ακούει στο όνομα «The BBQ low&slow», ήρθε η ώρα να το γνωρίσετε!
Οι παρασκευές των φαγητών γίνονται με όποιο τρόπο μπορεί να το σκεφτεί κάποιος, στην σχάρα, στο τηγάνι, στον φούρνο, στο smoker και με sous vite.


Συνδυάζουν τεχνικές, χρώματα κι αρώματα και σας προσφέρουν πιάτα παρασέρνοντας σας σ’ ένα γευστικό ταξίδι σ όλον τον κόσμο. Από την μυρωδιά του αντικριστού στην Κρήτη μέχρι τα καπνιστά κρέατα του Νότου της Αμερικής αλλά και από τις γεύσεις της Ανατολής μέχρι της Πολίτικες συνταγές, στο The BBQ ο ουρανίσκο σας θα τρελαθεί και θα ξυπνήσει μνήμες γεύσεων, σαν να τα μαγείρευε η γιαγιά μας…