Το Ψαροκόκκαλο της Άννας αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους Κερατσινίου και όχι μόνο, αφού η αγάπη της Άννας για το φρέσκο ψάρι, είναι ευρέως γνωστή. Αν δεν έχεις ήδη πάει, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σε πείσω να περάσεις μία βόλτα και να δοκιμάσεις τις λιχουδιές τους!

Πρώτα από όλα, η Άννα και η παρέα της(η κόρη της, Σύλια, ο σύζυγος, Φανούρης και όλοι όσοι βοηθούν) μας υποδέχεται σε έναν ανανεωμένο χώρο, φροντισμένο με πολύ μεράκι. Το καλοκαίρι, έβαλε όλη τη φαντασία της για να διαμορφώσει ένα μαγαζί που θυμίζει αυθεντική ψαροταβέρνα. Στο κέντρο του μαγαζιού θα δείτε ένα πανέμορφο, επιβλητικό σιντριβάνι το οποίο μοιάζει με ενυδρείο και φυσικά έχει ψάρια! 

Ένας δεύτερος λόγος για να πας στην Άννα…χθες είναι φυσικά το φρέσκο ψάρι και όχι μόνο. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, είναι αγνές, πρώτης ποιότητας και φρέσκες. Οι επιλογές του καταλόγου καλύπτουν όλα τα γούστα τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως.

Ο τελευταίος και ίσως πιο δελεαστικός λόγος για να πάτε και να ξαναπάτε στο Ψαροκόκκαλο, είναι φυσικά οι τιμές του. Είναι λογικές, χωρίς φυσικά να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού. Ο συνδυασμός της ποιότητας του φαγητού, των τιμών και φυσικά της εξυπηρέτησης είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει τον επαγγελματισμό της Άννας και των συνεργατών της. Οι γεύσεις θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας, δίχως αμφιβολία!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τηλ: 210-4323010 & 6981-885411, Fb: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα