Ο κατάλογος σε βάζει σε πειρασμό, ενώ όλες οι επιλογές του είναι σίγουρα value for money και καλύπτουν κάθε γούστο! Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να τις απολαύσετε και στο σπίτι σας!

Στο Πειραιά, θα βρεις ψητοπωλεία και ψητοπωλεία. Το «ΤαΜαΜ» όμως, έχει καταφέρει να ξεχωρίζει, τόσο εξαιτίας της ποιότητάς του, όσο και των γεύσεών του.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του, ξεκινήστε το γεύμα σας με τα καταπληκτικά ορεκτικά που φέρουν την σφραγίδα του λατρεμένου ψητοπωλείου, μεταξύ των οποίων είναι η πίτα Καισαρείας, η φέτα με μέλι, το χαλούμι σχάρα και τα αβγά μάτια με σουτζούκι, ενώ την παράσταση κλέβουν και οι δροσερές και φρεσκοκομμένες σαλάτες. Συνεχίστε με ζουμερά καλαμάκια και μπιφτέκια, κεμπάπ αλλά και καϊσερλί κεμπάπ, σουτζούκια, ντονέρ, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, σκεπαστές, club sandwich και χορταστικές μπριζόλες, τα οποία όλα μαρινάρονται και παρασκευάζονται στο ίδιο το κατάστημα!

Από το μενού φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές για τους μακαρονάδες, καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε carbonara, πέννες a la cream και μακαρονάδα με κιμά, φούρνου!

 

Βούλγαρη 8, Πλατεία Σπάθα, Νεάπολη, Νίκαια. Τ: 2104914726 & 2104934897 FB: ΤαΜαΜ

www.thegrillhouse.gr