Μιας και το τελευταίο διάστημα είμαστε… αραχτοί, μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε check in στο αγαπημένο μας στέκι, και μιας που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι ίσως το μόνο αισιόδοξο που έχουμε να περιμένουμε, τι καλύτερο από το να δούμε Χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Σας βρήκα τέσσερις χριστουγεννιάτικες ταινίες από την αγαπημένη μας πλατφόρμα του Netflix για να έχουμε όλο το σαββατοκύριακο Christmas Mood!

Κορίτσια, πιάστε θέση στον καναπέ, μόνες σας ή με παρέα(ας είναι και το αγαπημένο σας αρκουδάκι, έτσι που καταντήσαμε…) και αφεθείτε να σας παρασύρει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

 

Jingle Jangle

Στην εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη του Κόμπλτον, ζει και ο θρυλικός παιχνιδοποιός Τζερόνικους Τζανγκλ, του οποίου οι περίτεχνες εφευρέσεις είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα. Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη κι ευρηματική εγγονή του και μια ξεχασμένη εφεύρεση αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία.

 

Είδος: Μιούζικαλ, Φαντασίας

Χώρα: ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Ε. Τάλμπερτ

Πρωταγωνιστούν:Φόρεστ Γουίτακερ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Χιου Μπόνεβιλ, Άνικα Νόνι Ρόουζ

Διάρκεια: 119’

 

 

Χριστούγεννα με θέα

Προσπαθώντας ακόμα να συνέλθει από μια επιχειρηματική αποτυχία, η υπεύθυνη ενός εστιατορίου καλείται να αντιμετωπίσει την έλευση ενός νέου μυστηριώδους σεφ.

 

Είδος: Ρομαντική κομεντί

Πρωταγωνιστούν: Σκοτ Καβαλέιρο,Κέιτλιν Λιμπ,Βιβίκα Α. Φοξ

Διάρκεια: 91’

 

Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Μια ταλαντούχα φωτογράφος σε επαγγελματικό αδιέξοδο κληρονομεί ένα παλιό χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο που μάλλον προβλέπει το μέλλον και την ωθεί προς τον έρωτα.

 

Είδος: Αισθηματική

Χώρα: ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Μπράντι Γουόλς

Πρωταγωνιστούν: Κατ Γκράχαμ, Κουίνσι Μπράουν, Ίθαν Πεκ, Ρον Σίφας Τζόουνς

Διάρκεια:95’

 

Χριστουγεννιάτικος Γάμος

Ο κόσμος μιας διοργανώτριας γάμων ανατρέπεται από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που προσλαμβάνεται για να σαμποτάρει μία από τις μεγαλύτερες δουλειές της.

Είδος: Αισθηματική κωμωδία

Πρωταγωνιστούν: Τζόσελιν Χάντον,Στίβεν Χούσαρ,Κέλι Ράδερφορντ

Διάρκεια: 86’