Αν υπάρχει ένα προϊόν που όλοι αναζητάμε αυτοί την περίοδο, τότε αυτό είναι οι προστατευτικές μάσκες. Όχι μόνο γιατί είναι πλέον υποχρεωτικές στους περισσότερους κλειστούς χώρους, αλλά και διότι πολλοί τις χρησιμοποιούν για να αισθάνονται ασφαλείς σε κάθε τους έξοδο, ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους.

Η ζήτηση που υπάρχει, αλλά και η όλο μεγαλύτερη παρουσία των μασκών στην καθημερινότητά μας έχουν οδηγήσει στο να μην ψάχνουμε πια απλά την κλασική μάσκα, αλλά και αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική μας. Έτσι, πολλά καταστήματα έχουν φροντίσει να έχουν διάσημες μάσκες που μας προστατεύουν και συγχρόνως ξεφεύγουν από την τυπική ιατρική εμφάνιση.

Ένα από αυτά είναι και το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου. Σε αυτό διατίθενται υφασμάτινες μάσκες για μικρούς και μεγάλους, αλλά και θήκες για αυτές. Συγκεκριμένα, στο εργαστήριο ραπτικής του Εθνικού Θεάτρου κατασκευάζονται 100% βαμβακερές μάσκες, από τη μία, που προσφέρουν προστασία με την πυκνή τους ύφανση σε διπλό στρώμα, μια ενδιάμεση θήκη για φίλτρο και ένα έλασμα που εφαρμόζει γύρω από τη μύτη. Από την άλλη, υπάρχει μία αρκετά μεγάλη ποικιλία σε χρώματα -με μάσκες σε εμπριμέ, ασπρόμαυρες και ουδέτερες αποχρώσεις- και σχέδια -γεωμετρικά, αλλά και εμπνευσμένα από τη φύση-, έτσι ώστε το πρόσωπο που θα αγοράσει και θα φορέσει την μάσκα να μπορεί να επιλέξει εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και το στιλ του. Παράλληλα, η φροντίδα τους είναι ιδιαίτερα εύκολα, αφού απαιτεί πλύσιμο στους 60 βαθμούς και σιδέρωμα με ατμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υφασμάτινες μάσκες του Εθνικού Θεάτρου
Τιμές: 4€ (μάσκα), 3€ (παιδική μάσκα), 3€ (θήκη), 6€ (σετ μάσκα και θήκη)
Σημεία πώλησης: Κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα) – Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 15:00 / Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48, Αθήνα) – Σάββατο 10:00 με 15:00
Τηλεφωνικές πληροφορίες και παραγγελίες: 2105288121 (Κτίριο Τσίλλερ), 2107001469 (Θέατρο Rex)