Ως υπεύθυνο κοσμετολογικό κέντρο, προτεραιότητά μας παραμένει η ορθή ενημέρωση του κοινού. Στα πλαίσια αυτού, οργανώθηκε προσεκτικά το Τμήμα Καλλυντικών, Δερμοκαλλυντικών και Συμβουλευτικής Κοσμετολογίας, το οποίο ενημερώνεται και εξελίσσεται συνεχώς, σε ότι αφορά τη φροντίδα δέρματος του πελάτη στο σπίτι. Δημιουργήθηκε ως μία καινοτόμα υπηρεσία, η οποία βρήκε τεράστια απήχηση και ραγδαία ανάπτυξη στην ικανοποίηση πελατών.

Η αγορά των καλλυντικών προϊόντων είναι τεράστια, και οι περισσότεροι από εσάς, έχετε ήδη πειρα ματιστεί αγοράζοντας αυτοβούλως κάποια από αυτά, αλλά όχι πάντα επιτυχημένα. Έτσι καταλήγετε να σπαταλάτε περισσότερα χρήματα στη προσπάθειά σας να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο δέρμα σας, ενώ παράλληλα διαταράσσετε το PH της επιδερμίδας σας (σε περίπτωση που δεν είναι κατάλληλο), με αποτέλεσμα το δέρμα να μην ανταποκρίνεται και σε άλλα καλλυντικά, ακόμη και αν αυτά είναι κατάλληλα για το τύπο δέρματός σας. Το δέρμα του καθένα είναι ένας απόλυτα εξατομικευμένος μηχανισμός και δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί απλώς σε «ξηρό – λιπαρό- μικτό- κανονικό» ή βάσει αναγκών «ενυδάτωση – λεύκανση – σύσφιξη – ακμή – ευαίσθητο» κτλ.

Στο δέρμα δεν χωράνε «ταμπέλες»…

Χρειάζεται αξιολόγηση της επιδερμίδας από έναν ειδικό – επαγγελματία δέρματος (Κοσμητολόγο
Αισθητικό για ένα υγιές δέρμα – Δερματολόγο για ένα δέρμα που νοσεί). Συζητώντας παράλληλα με τον πελάτη για το αποτέλεσμα που επιθυμεί, είμαστε σε θέση να προτείνουμε την ιδανική «athome treatment», με αυστηρό κριτήριο την αποτελεσματικότητα αλλά παράλληλα και την δυνατότητα του πελάτη – χρονική/οικονομική/ προσωπική.

Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα όταν επιλέγω τα προϊόντα που μου συστήνει ο προσωπικός μου κοσμετολόγος αισθητικός;

  • Γνωρίζει λεπτομερώς το δέρμα μου, γιατί ασχολείται προσωπικά με αυτό
  • Αυτή είναι η ειδικότητά του, να αντιμετωπίζει και να λύνει καθημερινά δερματικές ανάγκες με εξατομικευμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα.
  • Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προϊόντα τα οποία μου δίνει, καθώς είναι ο ΜΟΝΟΣ επαγγελματίας υγείας ο οποίος το προϊόν το οποίο μου συστήνει, το εφαρμόζει καθημερινά στις θεραπείες στο ινστιτούτο του. Αυτό του δίνει το μοναδικό πλεονέκτημα να έχει πλήρη εικόνα της υφής, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας του κάθε προϊόντος σε κάθε δέρμα ξεχωριστά!
  • Παρακολουθεί την εξέλιξη του δέρματός μου. Αν αλλάξουν οι ανάγκες του, ή κάτι δεν μου ταιριάξει, είναι σε θέση να το αξιολογήσει και να το διορθώσει ΑΜΕΣΑ.
  • Με γνώμονα τα 43 χρόνια εμπειρίας του χώρου στη φροντίδα δέρματος, έχω επιλέξει και
    διατηρώ συνεργασία με εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες και εξειδικευμένες στη κοσμετολογία. Το γεγονός αυτό μου δίνει την ευελιξία να επιλέγω το κατάλληλο καλλυντικό χωρίς περιορισμούς, και πάντα με κριτήριο το δέρμα σας και όχι την εταιρεία. Σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια που προσφέρουν τα εξατομικευμένα επαγγελματικά προϊόντα, το Τμήμα Καλλυντικών, Δερμοκαλλυντικών και Συμβουλευτικής Κοσμετολογίας συνεχίζει να διαμορφώνει μία καινοτόμα τάση, και είναι ανοιχτό σε όποιον από εσάς επιθυμεί να προσφέρει στο δέρμα του αυτό που πραγματικά χρειάζεται, με παράλληλη παρακολούθηση και ορατό αποτέλεσμα.

Τσαμαδού 43, Πειραιάς Τ: 2104172334 Dermognosia Cosmetology clinic Dermognosia, www.dermognosia.com