Οι γιορτές φτάνουν και είναι πλέον η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε τις θεραπείες Skin Rejuvenation και Skin Remodeling! 

Ποιες είναι οι θεραπείες Skin Rejuvenation: 

Είναι οι θεραπείες που ενυδατώνουν και επιδιορθώνουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες στο DNA που προκαλεί η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και οι λοιποί περιβαντολλογικοί παράγοντες. 

-Μεσοθεραπεία: διοχετεύουμε θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα και άλλες, με την τεχνική των μικροενέσεων στο χόριο ή με dermapen.

-Χημικά Peelings: Τα Χημικά peeling απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και προκαλούν ελεγχόμενη απολέπιση, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την αναγέννηση της επιδερμίδας και του χορίου, καθώς και την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου στο χόριο.

-Photorejuvenation IPL Venus Versa: Η τεχνολογία IPL VENUS VERSA στοχεύει στις φθορές του δέρματος, διορθώνοντάς τις και αντιστρέφοντας τη Φωτογήρανση μέσω της Φωτοαναζωογόνησης. Το φως του IPL είναι πολυχρωματικό φως, ευρέως φάσματος που απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη και την αιμοσφαιρίνη, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Συνεπώς είναι ιδανική θεραπεία για την εξάλειψη των πανάδων, των ευρυαγγειών και του ερθυθήματος της Ροδόχρου νόσου. 

-Fractional Lasers & Fractional RF: Η ενέργεια των συσκευών φτάνει ως το δικτυωτό χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες και παράγοντας νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι ειδικά σχεδιασμένες συσκευές για να διορθώσουν τις ουλές, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση, να ανανεώσουν την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα δέρμα σφριγηλό χωρίς σημάδια, να βελτιώσουν τον τόνο, την υφή και τη συνολική ποιότητα του δέρματος.

Ποιες είναι οι θεραπείες skin remodeling: 

Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργείται χαλάρωση του δέρματος, απώλεια λιπώδους ιστού και αλλαγές των οστών του προσώπου. Τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος είναι ουσίες που ενίενται κάτω από το δέρμα, με σκοπό να γεμίσουν τα κενά, να ανορθώσουν τους ιστούς, να διορθώσουν τις εμβυθυσμένες Ουλές και Ρυτίδες και να αποκαταστήσουν το σχήμα του προσώπου προσφέροντας ένα πιο νεανικό, ξεκούραστο και χαρούμενο πρόσωπο.