Οι «Roomies», έρχονται και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 16:00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, συνεχίζει να βρίσκεται στο πατρικό της, αλλά βρίσκει τον τρόπο να επικοινωνήσει με τα κορίτσια και να βάλει «τάξη» στο σπίτι των «Roomies» με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.  Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Μαρία Σολωμού υποδέχονται την ταλαντούχα τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη, που τους αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το πόσο «γκαφατζού» είναι. Τα κορίτσια σεφ…άρουν με την Άντα Λιβιτσάνου και ετοιμάζουν γευστικά pancakes, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, οι «Roomies» σερφάρουν στο ίντερνετ και συζητούν για όσα τους έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα, γίνονται για ακόμα μία φορά «μαστόρισσες» και φτιάχνουν χρηστικές κατασκευές για τον κήπο τους.  Προσκαλούν τις φίλες τους Μαρίνα Ασλάνογλου και Βασιλική Τρουφάκου στο «ξαναπαίξτο» και διαβάζουν το σενάριο από την αγαπημένη σειρά του MEGA «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ». Ακόμα, οι «Roomies» φορούν τα αθλητικά τους και κάνουν γυμναστική με τον Κρις Βάλλας. Ο Ηλίας Βρεττός εμφανίζεται απρόσμενα στον κήπο των «Roomies», τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες του και… η Κυριακή κλείνει με μουσική και κέφι.

 

 

 

 

 

 

 

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA