Έχει βάλει το λιθαράκι του σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα project της πόλης και όχι μόνο. Είναι ταλαντούχος, εργατικός και τελειομανής μιας και δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε ότι καταπιάνεται. Εδώ και κάμποσο καιρό τον συναντάμε στο Naval στο Μικρολίμανο. Πάμε να γνωρίσουμε παρέα τον Τέο Πολυδώρου…

Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

Εδώ και κάμποσο καιρό, σε συναντάμε στο Naval. Μίλησέ μας για την απόφασή σου να συνεργαστείς με αυτό τον χώρο….

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να συνεργαστώ με το Naval, δεν σου κρύβω πως ήταν οι επιχειρηματίες του εγχειρήματος αυτού, ο Ντίνος Βοϊδονικόλας και ο Πάρης Σταμπουλίδης. Πέραν του ότι φυσικά, το μαγαζί κατά τη γνώμη μου, είναι από τα ωραιότερα της πόλης. Βρίσκεται σε μία τοποθεσία πραγματικά, μαγιική! Έτσι αποφασίσαμε να πορευτούμε παρέα έχοντας ένα κοινό στόχο, να κάνουμε όλο τον Πειραιά να μιλά γι αυτό! Το Naval μετρά σήμερα ενάμιση σχεδόν χρόνο λειτουργίας, απλά με την covid εποχή που ζήσαμε, για όλους εμάς είναι σα να άνοιξε τώρα. Έτσι λοιπόν, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, με πολύ αγάπη και μεράκι, και ευτυχώς το αποτέλεσμα μας δικαιώνει…

Υπεύθυνος Naval Seaside – Τέο Πολυδώρου

Πως θα μπορούσες να περιγράψεις, για όσους δεν γνωρίζουν ήδη, τον χώρο;

Το Naval είναι για μένα η καλύτερη διέξοδος από τη βουή της πόλης. Ένας χώρος στον οποίο όταν θα μπεις, θα ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα. Θα χαζέψεις την θάλασσα και θα αδειάσεις από σκέψεις. Τι καλύτερο αλήθεια, όταν όλοι μας είμαστε πιεσμένοι από υποχρεώσεις, αγωνίες και προβλήματα; Λειτουργεί από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch ενώ μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σημείο για το lunch break, το βραδινό ή ακόμη και το ποτό σας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλο τον κόσμο φυσικά! Και αυτό για μένα είναι βασικός και απαράβατος κανόνας. Το Naval μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών και φυσικά, βαλαντίων κι αυτό γιατί οι τιμές του είναι πολύ προσιτές. Νέους 20 χρονών για καφέ, brunch και cocktails μέχρι 70αρηδες που θέλουν να απολαύσουν ένα ωραίο πιάτο με ένα καλό κρασί και να χαλαρώσουν με την παρέα τους.

Πίσω από το νέο ανανεωμένο μενού βρίσκεται ο πολύ ταλαντούχος chef, Γιώργος Τσούλης. Πες μας δυο λόγια για αυτή σας τη συνεργασία…

Πράγματι. Είμαστε πολύ τυχεροί γι αυτή τη συνεργασία. Ο Γιώργος εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωριζόμασταν από πριν, αλλά τώρα μας δόθηκε η ευκαιρία να συ- νεργαστούμε κιόλας και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Το ταλέντο του είναι εκπληκτικό. Κάτι που επίσης θαυμάζω σε εκείνον είναι πως «δίνεται» σε αυτό που κάνει ολοκληρωτικά. Δεν κάθεται απλά να δώσει οδηγίες κου- νώντας το δάχτυλο. Σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει. Και δουλεύει σκληρά. Γι αυτό και μόνο, εγώ τον εκτιμώ διπλά.

Το νέο μενού; Τι περιλαμβάνει και σε ποιους απευθύνεται;

Όπως σου είπα και προηγουμένως, το Naval απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Για αυτό και στο μενού του θα βρεις brunch, comfort food αλλά και πιο premium γεύσεις. Μπορείς δηλαδή να φας από pancakes, club sandwich κλπ, μέχρι κεφτε- δάκια, μουσακά, hot dog αλλά και premium κοπές, ψάρια, θα- λασσινά και sushi.

Αναλαμβάνετε και events; Τι είδους;

Φυσικά και μάλιστα αρκετά. Γάμους, βαπτίσειςς αλλά και εταιρικά events…

Ισχύει ότι μπορεί κάποιος να έρθει στο Naval και με σκάφος, μιας και διαθέτετε transfer από το πάρκινγκ του Μικρολίμανου και από τη Μαρίνα Ζέα…;

Ακριβώς! Παρέχεται ως υπηρε- σία για όσους έχουν κάνει κρά- τηση για dinner. Μπορούν για να αποφύγουν την ταλαιπωρία που ίσως κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει το να βρεις θέση πάρκινγκ στον Πειραιά, να μας καλέσουν και να πάμε με σκά- φος να τους πάρουμε από το πάρκινγκ του Μικρολίμανου και από τη Μαρίνα Ζέα.

Πως ονειρεύεστε το μέλλον στο Naval; Ποιους στόχους έχετε θέσει και θέλετε να επιτύχετε;

Να μπορέσουμε όλοι μαζί ως ομάδα να καταφέρουμε το Naval να αγαπηθεί από τον κόσμο, τόσο πολύ όσο το αγαπάμε κι εμείς οι ίδιοι!