Στην καρδιά του Πειραιά, ο Αλέξανδρος Βελούδης αποφάσισε να στήσει το κατάστημα οπτικών και να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη του για όλων των ειδών τα οπτικά καθώς όπως λέει ο ίδιος η πολυτέλεια δεν είναι πάντα ακριβή.

Για όσους τα γυαλιά είναι βασικό συστατικό για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, είτε μοντέρνα, είτε alternative τότε μάλλον βρήκαν τον παράδεισό τους στο Quadrant Optics. Γυαλιά ηλίου και οράσεως σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα συνδυάζουν μοναδικά το στυλ με την ποιότητα και φυσικά την τιμή.

Brands όπως Roberto Cavalli, Gucci, Soya, Balencianga, Tom Ford και πολλά ακόμη είναι εκεί και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις όλα.

Ο χώρος που αγαπάει να δουλεύει ο Αλέξης είναι επηρεασμένος από την ασιατική κουλτούρα και θα το διαπιστώσεις, με μία επίσκεψη. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να παραγγείλεις online…υπάρχει πρόβλεψη! Το e-shop του Quadrant Optics σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις και να παραγγείλεις τα γυαλιά που σου αρέσουν και φυσικά να πληρώσεις με τον τρόπο που σε βολεύει καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μη βρεις αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει!

Τσαμαδού 49, Πειραιάς T: 2111114286 FB: Quadrant-optics Instagram: quadrantoptics
www.quadrant-optics.gr