Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη διαδικασία από το να διακοσμείς το σπίτι σου μετατρέποντας το σε εκείνο που πάντα ονειρευόσουν. Το σπίτι για να εκπέμψει κομψότητα, φινέτσα, καλό γούστο δεν θέλει πολλά – πολλά, ούτε χρειάζεται να χαλάσετε μια περιουσία σε έπιπλα και διακόσμηση. Ένας φορτωμένος χώρος εξάλλου, δεν εντυπωσιάζει, απλά κουράζει. Λίγα και καλά, λοιπόν. Αυτό που χρειάζεται ένας χώρος για να αναδειχθεί είναι αντικείμενα σωστά μελετημένα. Που να δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης τους έχει αισθητική.

Ένα χαλί, ένα γραφείο, μια πολυθρόνα, οι κουρτίνες, το κρεβάτι είναι τα αντικείμενα που θέτουν τις βάσεις για ένα καλαίσθητο σπίτι.

Ένας διακοσμητής εξηγεί πώς  συγκεκριμένα αντικείμενα μπορούν να αναβαθμίσουν την αξία του σπιτιού.

Γραφείο: Είναι ένας χώρος όπου περνάμε αρκετές ώρες όταν βρισκόμαστε σπίτι. Αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό το έπιπλο και να έχει άποψη.

Κρεβάτι: Πείτε μου υπάρχει πιο σημαντικός χώρος σε ένα σπίτι από το υπνοδωμάτιο; Το κρεβάτι πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την υπόλοιπη κρεβατοκάμαρα και να αποπνέει υψηλή αισθητική.

Κουρτίνες – Κουρτινόξυλο: Κι όμως! Αν δεν είναι τοποθετηθούν σωστά οι κουρτίνες αμέσως θα φανεί η προχειρότητα.

Ένα ιδιαίτερο έπιπλο: Πχ. τραπεζαρία ή ένα σκαλιστό μπουφέ της γιαγιάς. Μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν τελείως έναν χώρο.

Πολυθρόνες – Καρέκλες: Θα πρέπει να διαθέσουμε ένα άλφα ποσό γι’αυτά. Ειδάλλως το φθηνό αποτέλεσμα θα φανεί.

Χαλί: Ένα περσικό χαλί, με άρωμα 30’s είναι ιδανική επιλογή Θα μεταμορφώσει όλο το χώρο χωρίς καν να το καταλάβετε!

Live in Home

www.liveinhome.gr

Λεωφόρος Αθηνών Πειραιώς 54 Πειραιάς,18547

Τ: 210-4822202