ΠΕΝΝΥ ΒΑΣΤΑΡΔΗ

Ιδιοκτήτρια Avenue Caffee

Πως προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία του Avenue;

Η δημιουργία του Avenue Caffee προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Μετά από πολυετή εμπειρία πάνω στον καφέ σκεφτήκαμε πως είχε έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι δικό μας. Αρχίσαμε αρκετά διστακτικά δεν σου κρύβω, κάνοντας την αρχή από την Καλλιθέα, αλλά με τον καιρό μπήκαμε πολύ δυνατά στον χώρο.

Τι καφέ χρησιμοποιείτε στα Avenue και με ποια κριτήρια τον επιλέξατε;

Ο καφές που χρησιμοποιούμε είναι ο Hausbrandt. Έχουμε επιλέξει ένα από τα καλύτερά του χαρμάνια, προκειμένου να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας.

Είναι προτεραιότητα των πελατών ο καλός καφές; Οι πελάτες έχουν γευστικές απαιτήσεις στο φλιτζάνι τους;

Προτεραιότητα για όλους μας στα Avenue, είναι ο καλός καφές. Οι πελάτες παράλληλα, φυσικά και έχουν γευστικές απαιτήσεις στον καφέ τους. Για αυτό λοιπόν, είμαστε εμείς εκεί, προκειμένου να μπορέσουμε να τις ικανοποιήσουμε στο έπακρον.

Παλαιότερα ο φραπέ ήταν το εθνικό μας ρόφημα, πλέον τη  μάχη την κερδίζει ο espresso;

Πλέον κυριαρχεί ο espresso από τον φραπέ και μάλιστα με διαφορά. Ο espresso είναι πιο ελαφρύς καφές και δεν «πειράζει» στο στομάχι.

Στα Avenue τι άλλο μπορούμε να βρούμε εκτός από ποιοτικό καφέ;

Εκτός από εξαιρετικό καφέ, μπορείτε να βρείτε γευστικές και ολόφρεσκες σφολιάτες, sandwich, σαλάτες, γλυκίσματα, γρανίτες και διάφορα ακόμη snack.

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός;

Οι παράγοντες που συμβάλουν στην επιτυχημένη  λειτουργία των Avenue Caffee είναι η άψογη εξυπηρέτηση, το χαμόγελο και φυσικά, η ποιότητα των προϊόντων μας.

Αν ξεκινούσατε τώρα, θα αλλάζατε κάτι; Αν ναι τι θα ήταν αυτό;

Όχι, δε θα αλλάζαμε απολύτως τίποτα. Κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι θα συμβουλεύατε ένα νέο επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στον χώρο των street cafe;

Πάντα χαμόγελο και πάντα ποιοτικά υλικά!


Πειραιώς 74Α, Πειραιάς. Τ: 2104830479 Fb: Avenue cafe and more