Όλα όσα χρειαζόμαστε τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν είναι να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με καλούς κι αγαπημένους φίλους, με κρασάκι και νόστιμα μεζεδάκια.

Πάνω σε αυτό στηρίζεται και ο Θωμάς, τα τελευταία 7 χρόνια κι έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, με ζωντανή μουσική τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Με κρασί από Έλληνες παραγωγούς, φρέσκους μεζέδες, ποικιλίες κρεατικών και ατελείωτο κέφι, ο Θωμάς και η παρέα του μας περιμένουν να τα σπάσουμε μέχρι το πρωί και κυριολεκτούμε. Στου Θωμά, το ατελείωτο κέφι με το ελληνικό ρεπερτόριο μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να σπάσουμε πολλά πιάτα.

Στο σύγχρονο μουσικό μεζεδοπωλείο του, ο Θωμάς έχει παντρέψει το σήμερα με την παράδοση και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Οι τοιχογραφίες στους τοίχους μας θυμίζουν την ένδοξη ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και μας παρασύρει να θυμηθούμε αυτές τις εποχές. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση φτάνει στα ύψη με το live που ξεκινάει το βράδυ, ενώ τις Κυριακές αρχίζουμε το τραγούδι από το μεσημεράκι. Τις Τετάρτες μάλιστα παίρνει το μικρόφωνο η Μαριώ και μας απογειώνει.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, φροντίστε να έχετε κάνει κράτηση, αφού δύσκολα θα βρείτε τραπέζι, γιατί γίνεται το αδιαχώρητο!

Μείνετε συντονισμένοι για πολλά έκτακτα events!

Μαυρομιχάλη 22-24 & Παλαμηδίου, Πειραιάς, Τ: 210 4206907, F/B: Φαγοποτείον του Θωμά – Μουσικό Μεζεδοπωλείο