Wonderland είναι αυτό που ψάχνουμε όλοι λίγο πολύ στην καθημερινότητά μας, πατώντας pause σε όσα μας προβληματίζουν και αναζητώντας την πραγματική χαρά που μετράται σε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτή ακριβώς είναι η επιδίωξη των ιδρυτών του πολυχώρου στην Ακτή Δηλαβέρη. Αν και μετρά μόνο λίγους μήνες λειτουργίας έχει καταφέρει να γίνει σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων που ψάχνουν το δρόμο της χαράς, της αγάπης και της έκφρασης.

Εδώ τα παιδιά απολαμβάνουν το παραμύθι όπως ακριβώς το έχουν φανταστεί κι επιδίδονται σε παιχνίδια και δραστηριότητες μέχρι τελικής πτώσης. Όσο για τους μεγάλους… υπάρχει πρόβλεψη για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η καφετέρια σας περιμένει από νωρίς για καφεδάκι κι αργότερα το εστιατόριο στο δεύτερο όροφο υπόσχεται να σας αποπλανήσει με τα πιάτα του. Όσο για την επίβλεψη των παιδιών, οι μεγάλες οθόνες που υπάρχουν σας επιτρέπουν να έχετε άμεση επαφή με τους μικρούς μπόμπιρες, όσο εκείνοι θα παίζουν ελεύθεροι και με ασφάλεια.

Η ομάδα της Wonderland αγαπάει ιδιαίτερα τα παραμύθια, γιατί εξιστορούν πραγματικά γεγονότα της ζωής μικρών και μεγάλων που δεν έχουν πάντα χαρούμενο τέλος αλλά μπορούν ωστόσο να έχουν μία χαρούμενη προσέγγιση.

Τα παιδιά σας εδώ θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις κι εσείς θα επιστρέψετε στα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς!

Ακτή Δηλαβέρη 5, Μικρολίμανο, Πειραιάς

Τηλ: 2104100770, 2104101800

Email: info@wonderland-peiraias.gr

 F/B: Wonderland food and play, Instagram: wonderland.food.and.play,

www.wonderland-peiraias.gr