Επειδή Κυριακή χωρίς brunch δεν γίνεται – ελάτε τώρα, μη γελιόμαστε μετά από τις κραιπάλες του Σαββατόβραδου, ξυπνάμε όλοι και πεινάμε σα λύκοι- εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μέρη στο κέντρο με brunch που… συγκλονίζει!

Μπελ Ρέυ


Μέρος φωτεινό, στέκι από τα λίγα που προσφέρει εκτός από πεδίο ιδανικό για γνωριμίες και μερικές τιμιότατες επιλογές για brunch. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα κροκ Μαντάμ, σαντουιτσάρα με αυγό και μπεσαμέλ δηλαδή.

New York Sandwiches


Τηγανητές πατάτες με μπέικον και λιωμένο τυρί, τα καλύτερα bagel της πιάτσας γεμισμένα με ένα ολοκληρωμένο πρωινό (αυγά, μπέικον, τσένταρ), ομελέτες και scrambbled eggs που θα σου πάρουν το μυαλό και για «τελείωμα» διάλεξε pancakes (τηγανήτες) -σαν και αυτές που λιμπίστηκες τόσες και τόσες φορές στις αμερικάνικες σειρές. Αν λυσσάς στην πείνα τώρα, μη φοβού και μη διστάσεις: steak με τηγανητά αυγά.

Mama Roux


Στο Mama Roux η Κυριακή πρωί θυμίζει τον γύρο του κόσμου σε 80 γεύσεις: μπέργκερ κοτόπουλο tikka με ινδικές μυρωδιές, αυγά huevos rancheros συνοδευόμενα από τορτίγιες καλαμποκιού, tostadas και μαροκινά μεζεδάκια ή κι ένα ολοκληρωμένο αμερικάνικο πρωινό με 7,5 Ευρώ.

Monsieur Barbu


Μικρό μαγαζί και περιποιημένο, σέρβις φιλικό, οικογενειακές καταστάσεις αρκεί να έχεις κλείσει πρώτα τραπεζάκι. Μπέργκερ και τορτίγιες, αυγά benedict και florentine και κάτι πολύ σημαντικό: γλυκά που μοιάζουν να τα έφτιαξε γαλλίδα γιαγιά με άπειρο μεράκι! Στα συν οι τιμές που το καθιστούν ένα από τα πλέον οικονομικά brunch της Αθήνας.