Οδηγός για το σπίτι. Οδηγός για το Σαββατοκύριακο. Από τον καναπέ. Πρεμιέρες, live events, συναυλίες και dj sets σε πραγματικό χρόνο που μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά…

To Σάββατο 11 Απριλίου στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στις 19.00 βλέπουμε σε live premiere την παράσταση «Aίματα» του Ευθύμη Φιλίππου σε σκηνοθεσία της Αργυρώς Χιώτη από την ομάδα Vasistas.

Στις 21.30 μέσα από το site του Μεγάρου Μουσικής μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παραγωγή του ΜΜΑ «Ηλέκτρα» με την Αγνή Μπάλτσα στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας.

«Μένουμε σπίτι – Βλέπουμε Μέγαρο» το Σάββατο 11/4 με την «Ηλέκτρα» με την Αγνή Μπάλτσα στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος έρχεται στις οθόνες μας στις 20.00 με την προβολή της σπάνιας ταινίας «Αστέρω» του 1929 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γαζιάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά διαδικτυακά στο site της Ταινιοθήκης ενώ θα παραμείνει διαθέσιμη οnline για τρία 24ωρα. Η πρώτη σωζόμενη ελληνική «φουστανέλα», με γυρίσματα σε Χελμό και Μέγα Σπήλαιο στην οποία πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως ο Αιμίλιος Βεάκης, η Αλίκη Θεοδωρίδου, ο Κώστας Μουσούρης.

Η «Αστέρω» του 1929 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γαζιάδη σε online προβολή από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η σπάνια ταινία «Αστέρω» του 1929 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γαζιάδη σε online προβολή από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος Η «Αστέρω» του 1929 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γαζιάδη σε online προβολή από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Στις 19.00 το Facebook δημιουργεί το Live Donation Event «Human to Human 2020: A Facebook» με συμμετοχή από τους Andrew McMahon, Brian Fallon, Butch Walker, Jonathan Russell και την Kate Pierson των B-52s.

Ο Jarvis Cocker των Pulp σε livestream με… πασχαλινή disco από το Ιnstagram στις 23.00.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What are you doing Saturday night? Easter Special Domestic Disco from 9pm BST. Bought some new gaffa tape especially. #housemusicnotquiteallnightlong #mendedmypoweramp #jarvisinthehouse #eggsellent

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jarvisbransoncocker στις

O Hayden Thorpe (Wild Beasts) θα παίξει όλο το προσωπικό του άλμπουμ «Diviner» στις 22.00 μέσω Instagram.

H Αngel Olsen στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε livestream συναυλία
με τίτλο «Still At Home: An Evening of Songs on Piano and Guitar» από την καραντίνα με μερικές καινούργιες διασκευές. Είσοδος 15 δολάρια με τα έσοδα να πηγαίνουν στους μουσικούς της και στο MusicCares COVID-19 Relief Fund.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

See y’all on Saturday in my frickin livingroom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angel Olsen (@angelolsenmusic) στις

Στο Streaming from isolation του Βoiler Room από τις 21.00 ως την 01.00 μετά τα μεσάνυχτα dj sets από τις Ariel Zetina, Βearcat, BR0NZ3_G0DD3SS, Ciel, DJ Haram και Fauzia.

O Diplo με συχνά livestreamed DJ sets σε YouTube, Twitch και Instagram ετοιμάζει το «Coronight Fever» στις 6.00 το πρωί της Κυριακής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I Brought Matches ???? @rza vs. Premier INSTIGATORS: @therealswizzz @timbaland #verzuz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ djpremier στις

 Δυνατό δίδυμο με RZA (Wu-Tang Clan) vs DJ Premier (Gang Starr) σε live battle στο Instagram στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Η Marika Hackman σε livestream στις 6.00 το πρωί της Κυριακής μέσω Ιnstagram για το DIYsolation Festival.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello, I hope everyone is safe and well. This is a very strange time for us all but the best we can do is to be kind to each other and to ourselves. Stay inside and don’t get frustrated with feeling frustrated, allow yourself to feel all aspects of this hectic freaky situation and try to find silver linings where you can. I will be playing live from my bedroom for DIYsolation festival this weekend, swipe across to see the fabulous full line up and please donate to Help Musicians if you can (link in bio) Margot got so excited during rehearsals she came in a bar early ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marika Hackman (@marikahackman) στις

 Oι Pussy Riot στήνουν το δικό τους Quarantine live concert στις 23.00 μέσω YouTube.

Live concert από την καραντίνα των Pussy Riot

Η Princess Nokia στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής on Instagram