Η σειρά #snfccAtHome: music του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μας έχει χαρίσει ήδη κάποιες αξέχαστες μουσικές στιγμές. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι κάποιοι μόνο από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν σε διαφορετικούς χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να τους απολαύσουμε σε μοναδικές συναυλίες από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Σειρά τώρα έχει ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο αγαπημένος μουσικός θα βρεθεί στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21:00, για να μας θυμίσει τραγούδια του που σήμερα καταφέρνουν να μένουν το ίδιο επίκαιρα με πριν από 50 χρόνια. Πρόκειται για όλα εκείνα τα κομμάτια του που, αναμειγνύοντας εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ ήχους, μας έχουν συνοδεύσει σε στιγμές χαράς, νοσταλγίας και ελπίδας.

Πώς θα τον δούμε; Όπως σπάνια έχουμε την ευκαιρία. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρεθεί μόνος του σε μία σκηνή με τη συνοδεία της κιθάρας του, για να μας ταξιδέψει μουσικά με τον δικό του μοναδικό «Σαββοπουλικό» τρόπο· ζεστά, άμεσα και εγκάρδια. Ο τραγουδοποιός θα γεμίσει τα σπίτια μας με τις μελωδίες του, που έχουν αντέξει στον χρόνο και μας μιλάνε μέχρι σήμερα για κάποιες από τις βαθύτερες προκλήσεις που έχουμε γνωρίσει ως λαός.