Ο διαχρονικός έρωτας που μας ενώνει με την ψαροφαγία, οδήγησε τα βήματα μας στην Πειραϊκή γιατί, δεν γίνεται να τρως φρέσκο ψάρι αν δεν έχεις… Θέα Θάλασσα! Η ψαροταβέρνα «Θέα Θάλασσα» αποτελεί προπομπό της θαλασσινής ευωχίας η οποία δεν γνωρίζει από εποχές!

Η θαλασσινή γαστρονομία βρήκε το όχημα της σε αυτή την ψαροταβέρνα και μας οδηγεί σε κόσμους που ο θαλασσινός μεζές είναι ο «θεός» του τραπεζιού μας! Ταξιδέψαμε έχοντας στα μπαγκάζια μας «Λευκή ταραμοσαλάτα» σε μορφή μους με χειροποίητα πιττάκια και μελάνι σουπιάς, «Φάβα Σχοινούσας» με κρεμμυδάκι ξερό και καπνιστή χειροποίητη κάπαρη, ντολμαδάκια σπιτικά με βιολογικό αμπελόφυλλο αλλά και ένα «Καρπάτσιο Τσιπούρας» μαριναρισμένο με χυμούς εσπεριδοειδών και βρώσιμο θαλασσινό φύκι που στάθηκε αλησμόνητο στον ουρανίσκο μας! Τα φρέσκα ψάρια, τα όστρακα, τα φρέσκα καλαμάρια, οι κόκκινες γαρίδες από την Κοιλάδα Αργολίδας αλλά και οι γαρίδες Πρέβεζας ανάλογα πάντα την εποχικότητα, είναι καθημερινή συνήθεια στο μαγαζί αυτό, καθώς  συνεργάζονται με δικά τους καΐκια!

Διαθέτει το πνεύμα της θάλασσας, έχει προπονημένη σχάρα και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να απολαύσεις τους θαλασσινούς θησαυρούς. Γίνεται το αγαπημένο στέκι τα βράδια που θέλουμε να πιούμε ένα χαλαρό ουζάκι και να τσιμπήσουμε ψαρομεζέδες από την γενναία ποικιλία που υπάρχει στον κατάλογο!

Στο Θέα Θάλασσα το δεύτερο δυνατό τους χαρτί, μετά την φρεσκάδα των προϊόντων, ξέρετε ποιο είναι; Η σωστή αναλογία σε ποιότητα και τιμή και αυτό είναι κάτι που ξέρουν να το διαχειρίζονται εντέχνως καλά!


Ακτή Θεμιστοκλέους 344, Πειραιάς

Τ: 21 0413 2070

Fb: Θέα Θάλασσα

Insta: thea_thalassa_

www.theathalassa.com.gr