Πολλές κουζίνες του Πειραιά θα τηρήσουν τις παραδόσεις σφυρίζοντας, καθεμία με το δικό της στιλ, την έναρξη της Σαρακοστής. Αφού πετάξετε το χαρταετό σας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μια στάση…

Pier street food

Κάντε ένα διάλειμμα από τα ξέφρενα πάρτυ και δοκιμάστε ένα λαχταριστό, ελαφρύ και χορταστικό φαλάφελ φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από το αγαπημένο σας Pier Street Food που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση του!

 

 

The Darling Bar

Ποιος είπε ότι η Σαρακοστή είναι συνδεδεμένη με τη στέρηση και ότι δεν έχει τη δική της γεύση και νοστιμιά; Αν υπάρχει έστω και ένας από σας που να το πιστεύει, μια βόλτα από το Darling θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη!

 

 Ψαροκόκαλο της Άννας 

Στο στενάκι της Αμφιάλης η Άννα Σπηλιώτη με τον άντρα της Φανούρη και με new entry την κόρη της Σύλια κρατάνε χρόνια το Ψαροκόκαλο της Άννας στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αγαπούν το καλό ψάρι!

 

 Portofino, the seafood bar

Με ύφος και ντεκόρ που σε μεταφέρει σε νησί οι επιλογές από τον κατάλογο του Portofino, the seafood bar θα σε απογειώσουν γευστικά αφήνοντας την καλύτερη επίγευση ακόμα και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

 

 Casca

Τα σαροκοστιανά πιάτα κάνουν την εμφάνιση τους στην κουζίνα του Casca με λαχταριστές γεύσεις και μυρωδιές από ελληνικά ηδύποτα να τα συντροφεύουν ιδανικά!