Όμορφο μέσα και εξω. Και όταν λέμε μέσα και έξω το εννούμε, γιατί το Koffiebon, εκτός από έναν premium χώρο διαθέτει και προϊοντα για τα οποία αξίζει κανείς να υπερηφανεύεται!

Επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, εκεί που χτυπάει ο παλμός της πόλης, θα συναντήσετε αυτή την πανέμορφη γωνιά στα χρώματα της μέντας και αμέσως θα καταλάβετε πως εδώ… κάτι παίζει! Και πράγματι, έτσι είναι…

Το Koffiebon δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες, Στέλιο και Γιάννη, οι οποίοι όντας χρόνια στον χώρο της εστίασης με μαγαζιά σε όλη την Αθήνα, έριξαν άγκυρα στον Πειραιά φέροντας μαζί τους εξαιρετικό καφέ – εδώ θα πιείτε Eighteen Screen espresso ο οποίος είναι 100% arabica-, ποιοτικές πρώτες ύλες, snack (γιαούρτια, μπάρες αλλά και sandwich που θα λατρέψετε- όλα τους ψήνονται και φτιάχνονται καθημερινά εδώ-), αναψυκτικά που όμοια τους δεν έχετε ξαναδοκιμάσει – όλα τους από έλληνικες εταιρίες, εκλεπτισμένα τσάι, φυσικούς χυμούς που θα σας γεμίσουν ενέργεια και δεκάδες ακόμη “ψαγμένα” προϊόντα για τα… “μάτια” σας και μόνο! 

Μη φύγετε εάν δεν δοκιμάσετε τη λεμονάδα ενεργού άνθρακα εvεnos ( stevia ή honey), την πορτοκαλάδα από την ελληνική εταιρία με έδρα το Αίγιο, Κρίνος, φυσικό χυμό από την ελληνική εταιρία Kollias, ενώ highlight αποτελούν τα σαντουιτσάκια Παστράμι (σως πάπρικας, chutney ντομάτας, ρόκα, γραβιέρα Νάξου) και Προσούτο (pesto, ρόκα, ντοματίνια, παρμεζάνα). 

Ωράριο: 07:00 – 20:00

Delivery: 07:00 – 19:00


Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπρακη 81, Πειραιάς.

Τ: 210 413 8181

Facebook: Koffiebon Coffee and More

Instagram: koffiebon