The place to be, all day and night long!

Με θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και τα κότερα της μαρίνας το Casca, υπόσχεται μία ανανεωμένη σεζόν στους πιστούς θαμώνες του αλλά και σε όσους το επισκεφθούν με βέβαιη υπόσχεση πως θα… κολλήσουν!

Σε έναν χώρο πραγματικά εξαιρετικό, με συνδυασμό ξύλου και μετάλλου, φανερά επηρεασμένο από την αισθητική και το design των ιστιοπλοϊκών και των σκαφών αναψυχής, αν είσαι παρατηρητικός θα διαπιστώσεις την κυριαρχία των γεωμετρικών καμπύλων σχημάτων.

Το Casca όμως, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου, όχι μόνο με τον εσωτερικό του χώρο, αλλά και με τον μενού του, το οποίο ανανεώνεται διαρκώς. Το νέο, ολόφρεσκο καλοκαιρινό μενού, από τα χεράκια του βραβευμένου και αγαπημένου μας πλέον, Χρήστου Τζιέρα, αποτελείται από πολλές, διαφορετικές και δροσερές γεύσεις. Μεσημέρι Παρασκευής, η κούραση αρκετή, η πείνα μεγάλη…, αποφασίσαμε ένα διάλειμμα! Που αλλού; Μα φυσικά, στο Casca!

Για αρχή παραγγείλαμε το κλασσικό και γνωστό σε όλους Club Sandwich με κοτόπουλο, μπέικον, τυρί, ντομάτα, μαγιονέζα και τηγανιτές πατάτες. Τη διαφορά σε αυτό το κλασσικό πιάτο, έκανε το ψωμί, το οποίο ήταν ζυμωτό(!) Ω, ναι καλά διαβάσατε! Στο καλοκαιρινό μενού έχουν ωστόσο προστεθεί και έθνικ συνταγές. Εμείς δοκιμάσαμε queasadillas με μεξικάνικη προέλευση και τυρί cheddar, καλαμπόκι, πιπεριές και μοσχαρίσιο κιμά. Εξ ανατολής, δοκιμάσαμε το φαλάφελ, το οποίο έχει γίνει πολύ δημοφιλές και δύσκολα βρίσκεις το αυθεντικό, ωστόσο στο Casca θα πεισθεί και ο πιο δύσπιστος. Εξαιρετικό ενδιαφέρον βρήκαμε ακόμα στο στο πιάτο με άρωμα Κίνας, με το σολομό σχάρας που συνοδεύεται από πράσινο ρύζι και teriyaki sauce. Αν και όλα ήταν χορταστικά, αφήσαμε χώρο και για γλυκάκι. Παραγγείλαμε Banoffee και δικαιωθήκαμε αφού είναι μια παραλλαγή του γνωστού Banoffee. Έχει μπισκότο Oreo, παγωτό μπανάνα και καραμέλα γάλακτος. Ναι, είναι όσο δελεαστικό ακούγεται, ίσως και περισσότερο.

Ωστόσο για όσους είναι του αλκοόλ, το Casca δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους αφού ένας πλούσιος κατάλογος cocktail και straight ποτών σας περιμένει για να σας κατακτήσει. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μουσικές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου υπόσχονται να σας χαρίσουν μοναδικές ημέρες αλλά και νύχτες!

#Casca#LoveZea #RebornPiraeus #ComfortZone

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς. T: 2104180184 FB: Casca

Δείτε ακόμη:

Casca: Όταν η προσιτή πολυτέλεια συναντά την ζεστή φιλοξενία…

Casca: The perfect place to eat, drink and have fun!