Η πιο γλυκιά γωνιά του Πειραιά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φόρεσε τα γιορτινά της και μας κρατάει συντροφιά με τα πιο λαχταριστά και νόστιμα γλυκά! Φυσικά, ο λόγος για το Μελιστάλακτο που εδώ και χρόνια γλυκαίνει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Must try είναι αδιαμφισβήτητα το mille-feuille, το οποίο παρασκευάζεται την ώρα που θα το παραγγείλετε ενώ μπορείτε να το απολαύσετε στην κλασσική εκδοχή του, στην γαλλική με γέμιση φράουλα ή ως παγωτό, αλλά και το profiterole, το οποίο αν δοκιμάσετε έστω και μία φορά, σίγουρα θα θέλετε να ξαναφάτε! Είναι όλα τους φτιαγμένα με ολόφρεσκα και αγνά υλικά, τα οποία σε συνδιασμό με την άψογη τεχνική αλλά και τον επαγγελματισμό της ομάδας του Μελιστάλακτο, καθιστούν τα γλυκά τους, αξεπέραστα!

Υπέροχα cheesecakes, σοκαλατένιες «αμαρτίες», απολαυστικές τούρτες, απλές αλλά και 3D με ζαχαρόπαστα, σιροπιαστά που «κολάζουν», ολόφρεσκες πάστες, τάρτες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δεκάδες ακόμη γλυκίσματα τα οποία μπορείτε να βρείτε και σε εορταστικές συσκευασίες που θα σας ξετρελάνουν, είναι μερικά από τα γλυκίσματα που μπορείτε να βρείτε στο πιο αυθεντικό ζαχαροπλαστείο του Πειραιά!

Λεωφόρος Πειραιώς-Αθηνών 67, Καμίνια, Πειραιάς.

Τ: 2104810091 

FB: Μελιστάλακτο Ζαχαροπλαστεία

Instagram: zaxaroplasteiamelistalakto

www.melistalakto.gr