Λένε πως «τα παιδιά δεν θα σε θυμούνται για όσα τους έμαθες. Θα σε θυμούνται για όσα τα έκανες να αισθάνονται…», έτσι στην Μαγεμένη Πυξίδα φροντίζουν να τα κάνουν να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια, τρυφερότητα και θαλπωρή! Από το 2011 που γυρίσανε για πρώτη φορά οι δείκτες της «Μαγεμένης Πυξίδας» με προσανατολισμό των μαγικό κόσμο των παιδιών, απολαμβάνουν καθημερινά μαζί τους τα πιο συναρπαστικά ταξίδια!

Κι έτσι με βαλίτσες γεμάτες γέλια, χαρές και αγκαλιές, επισκέπτονται προορισμούς γεμάτους φανταστία, χρώματα, έμπνευση, παιχνίδι και δημιουργική μάθηση. Στη «Μαγεμένη Πυξίδα» γίνονται όλοι μια αγκαλιά! Γονείς και εκπαιδευτικοί γίνονται ένα, γιατί έχουν ως μοναδικό τους στόχο τα παιδιά να περνούν όμορφα και να νιώθουν το σχολικό περιβάλλον σα το δεύτερο σπίτι τους! 

– Η μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο θα γίνεται αποκλειστικά από τους γονείς. 

– Το μεσημεριανό φαγητό θα φτιάχνεται με τα χεράκια σας βάζοντας τα υλικά, την ποσότητα και την φροντίδα που επιθυμείτε. 

– Αστική Ευθύνη για κάθε παιδί

– Ασφάλεια Κτιρίου και μόνιμη Πυρόσβεση

Το σχολείο παρέχει:

Ασφάλεια – Καθαριότητα – Θαλπωρή – Αγάπη – Παιδιατρική Φροντίδα – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Παιχνίδι, γέλια, χαρές – Καταρτισμένο Εκπαιδευτικό Προσωπικό – Παιδοψυχολόγο – Ομάδες Γονέων – Αύλειο χώρο με κατάλληλα παιχνίδια και ασφάλεια – Δημιουργικές Δραστηριότητες (Messy play – Μουσικοκινητική κα)

  • Ωράριο λειτουργίας 07:00 έως 20:00
  • Κωστή Παλαμά 163, Δραπετσώνα (Πλησίον Πάρκου Λιπασμάτων)

T: 6945860913

  • A’ Σχολείο Βρεφονηπιακός Σταθμός

Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς

Για παιδάκια από 8 μηνών έως 4 ετών

Και τα δύο σχολεία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ