Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πασαλιμανιού και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κανάρη, θα βρείτε έναν χώρο που έχει αναδείξει την παρασκευή παγωτού σε τέχνη.Αν και έχει εδραιωθεί στην πόλη ως η πιο αυθεντική gelateria κι όχι αδίκως εδώ που τα λέμε, εντούτοις στην Αργυρώ θα δοκιμάσετε τα πιο πρωτότυπα και ταυτόχρονα λαχταριστά γλυκά!

Γλυκά όχι με την κλασσική έννοια, αλλά μία πιο πειραγμένη, όπως ακριβώς κι όλες οι δημιουργίες της Αργυρώς! Μιλάω φυσικά για το Sweet Burger. Πρόκειται για ζεστό brioche με γέμιση παγωτό, οποιαδήποτε γεύση επιθυμείτε εσείς, επικάλυψη μερέντας ή τρούφας ή πραλίνας Bueno ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σας. Στα must σημειώστε τις μπουκίτσες βάφλας για να τα συνοδέψετε με την πραλίνα και το παγωτό της επιλογής σας!

Μη βιαστείτε να με ευχαριστήσετε. Δοκιμάστε και μετά δέχομαι και συγχαρητήρια για την ανακάλυψη αυτού του γευστικού παράδεισου.Υ.Γ: Μην ξεχνάτε σαφώς πως όποιο παγωτό επιλέξετε να συνοδέψετε τα γλυκά σας, είναι χειροποίητο, ιταλικό gelato και παρασκευάζεται καθημερινά στο εργαστήριο τους!

Αγγ. Μεταξά 7-9, Πειραιάς. Τ: 2104111212

FB/Instagram: argiropasalimani