Η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2017» συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, με 45 δράσεις δημιουργικότητας για τα παιδιά του Πειραιά, ηλικίας 6-12 ετών.

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, η βιβλιοθήκη μας και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, προσκαλούν γονείς και παιδιά σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρις στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Οι βιβλιοθήκες αποτελούν σημεία γύρω από τα οποία «πλέκονται» ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, «χτίζονται» κοινότητες. Είναι σημεία συνάντησης. Τα σημεία των βιβλιοθηκών συνδέονται μεταξύ τους
και δημιουργούν δίκτυα.

Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα

Για πληροφορίες και εγγραφές:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 22
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4126751 -52
https://www.facebook.com/Δημοτική-Βιβλιοθήκη-Πειραιά-605433546186603/